Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy voltak csajaim, pedig olyan rosszul nézek ki?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, de alacsony vagyok, nem is vagyok joképű, csóró is vagyok, nem is vagyok jó társaság, céltalan, határozatlan az életemben, mégis voltak csajaim és nem ilyen dagik, hanem vékony, nöies arcú fiatal lányok. És nem értem hogy képesek velem lefeküdni. Én hánynék magamtól.
2013. márc. 16. 23:21
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 A kérdező kommentje:
irjál privit előbb
2013. ápr. 17. 17:26
 62/69 anonim ***** válasza:
Ne becsüld alá önmagad! Örülj! Biztosan van benned valami, ami megfogta őket. :) Csak te nem veszed észre.
2013. ápr. 24. 21:52
 63/69 anonim ***** válasza:

Nem meglepő,hogy a kínaiak GDP-je fele annyi mint az USÁé,mert azt népességszámra leosztva számolják,és a kínaiak 3x annyian vannak..

Csak hogy tudd:)

2013. ápr. 24. 22:00
 64/69 anonim ***** válasza:

Komolyan,ez az oldal egyre szörnyűbb!!!

Eddig azért olvasgattam,mert nagyon jókat lehetett röhögni a rengeteg hülyeségen..de most...(vagy csak most tűnt fel,nem tudom) egyre inkább szánalmasnak tartom azt,ami itt megy...

Hihetetlen,hogy az emberek mennyire gyűlölködőek: ha valakinek jobb,mert úgy született,vagy ne adj isten,tesz érte,hogy jobb legyen,akkor már dögöljön meg...

Ez miért is jó?? Jó érzés utálni és hibáztatni mindenkit?? Ettől jobb lesz?? Változik valami az adott egyén életében?? Hát pozitív irányba NEM!!! Akkor meg mire jó?????

Mindenki a tökéletes párt keresi magának(külső-belső egyaránt)!Hisz nem mindegy kivel él együtt az ember. De csak egy éjszakára is olyan személyt keres az ember,akihez vonzódik (ilyenkor pláne számít a külső).

Kíváncsi lennék,hogy ha megtehetnéd,hogy válassz egy átlagos,kicsit talán csúnyácska lány, és egy modell közül, melyiket választanád... elég egyértelmű.... de persze csak a lányok olyan szemetek,hogy érdekli őket a külső....

Nem fogom azt írni,hogy tetszenek az átlag pasik is,mert nem! Az átlag huszonéves srácoknak nem fontos a sport (max esztétikai okokból egy kis kondi és mindenféle bogyó-->ez NEM sport), nem akarnak családot, nem érdeklődők és kevesebb bennük a tesztoszteron,mint egy nőben...

Tény,hogy nekem ilyen pasi nem kell! Nem a külsőn van a hangsúly(undorodom a metroszex pasiktól!én foglalkozzak a külsőmmel,ne ő),hanem a kiálláson! A párom sem egy izomagyú állat, viszont az ilyen srácok,akik ismerik, mind tartanak tőle,mert már tapasztalták,hogy lazán elbánna velük (küzdősportot oktat)... számomra ez alapvetően vonzó,de hozzájön még az a határozott kiállás,intelligencia és humor.

Nem gazdag,nem nagydarab,de férfias!!!!

További kellemes siránkozást és szitkozódást!

2013. ápr. 24. 22:58
 65/69 A kérdező kommentje:

nagyon aranyos vagy, hogy ilyen teoretikus szituáciokat vázolsz fel, hogy én modell csaj meg átlag csaj közül kit választanék...elmondom, hogy modell csajt nem választanék, mert NINCS RÁ LEHETŐSÉGEM egyszerüen.

am nem tom ki vagy te, hogy az átlag nöket lecsunyázod, de biztosan örülnek neki. Am meg ha csunya lennél, akkor nem lehetne jó pasid. Bár amennyire ki vannak szolgáltatva a férfiak manapság a nöknek, az simán lehetövé teszi hogy 1-2 ponttal jobb pasid legyen mint te magad. De ez nem a nők érdeme, hanem csak a társadalmi körülmények teszik lehetövé.

nem tudom mitöl jött be neked olyan borzasztóan jól az életed, hogy itt "pofázol"...probáld ki (bár ez is csak egy teoretikus felszólitás, mert nem tudod kirpobálni), hogy milyen csunyának lenni és nem NŐNEK lenni, mert lássuk be hogy a férfiakkal szemben azért magasabb az elvárás és több az akadály. Nem kell ugatni, hogy a nök kevesebbet keresnek, mert ők viszonylag kevesebb idegeskedés árán keresik meg azt a kevesebbet. Meg egy nő azért elég könnyen tud pénzt csinálni.

2013. ápr. 24. 23:25
 66/69 A kérdező kommentje:
próbáld ki egyszer tényleg milyen átlagos pasinak születni, ugyanazokkal a körülméynekkel, és hozzál ki belöle valamit...sztem ugyanugy elvéreznél mint mindenki más.
2013. ápr. 24. 23:27
 67/69 anonim ***** válasza:

És ki vagy te,hogy úgy nyilatkozz,hogy dögöljön meg mindenki,akinek jobb,mint neked???

Szövegértés: nulla

Nem írtam,hogy az átlagos külsejű csajok rondák,azt írtam,hogy egy átlagos,de inkább kicsit csúnyácska lány..

Nem azt mondtam,hogy nekem rohadtul bejött az élet,mert egy alfa hím oldalán vigyorgok..leírtam,hogy nekem milyen pasi nem tetszik, és hogy milyen van, és elégedett vagyok,mert nem megalkudtam,hanem sikerült a számomra megfelelővel találkozni (nekem ő a megfelelő,egyik barátnőm pl utálja és nem tartja jó pasinak, ízlések és pofonok..) Asszem ez nem bűn... bár a te szemedben biztos :D

Elmondanád hol emlegettem én a férfiak és nők munkája/fizetése közti különbségeket?? Nem értem, én az istennek se találok ilyet..de biztos ez annak az oka,hogy csak egy buta, önelégült kiscsaj vagyok..

De ÉN legalább boldog vagyok,mert az akarok lenni! és nem mások szarságai miatt szenvedek magamban :D

Drága,ha attól jobban alszol,gondold azt,hogy most nagyon megmondtad nekem,én itthon sírok,átgondolom az életem,stb.. sőt,hogy teljesen felvidulj,én meg a romokba dőljek, pontozz le,de nagyon! :DD

2013. ápr. 24. 23:51
 68/69 anonim ***** válasza:

"De ÉN legalább boldog vagyok,mert az akarok lenni"

Kár, hogy ez nem csak így megy.

Kivéve ha:

Nagyon gazdag vagy

Szerencsés vagy

Irtó jól nézel ki

Mélyenvallásos vagy

Drogos vagy

2013. ápr. 24. 23:58
 69/69 anonim ***** válasza:

Nem vagyok vallásos, és soha még csak egy füves cigit sem szívtam el (alkoholt is csak nagyon ritkán fogyasztok,mivel nem szoktam bulizni állandóan)

Nem vagyok gazdag,a munkakeresésnél nem a fizetés volt nekem az elsődleges szempont. és mielőtt még felhoznád,nem tart el a pasim!

A testemmel elégedett vagyok: tetszik a páromnak és bírja a sportolás okozta strapát.

Szerencsésnek sem mondanám magam,aminek megvan az oka,de nincs hozzá túl sok közöd..

Nem csak akkor lehet boldog valaki az adott helyzetében,ha az általad meghatározott kategóriákba sorolható. Egyszerűen csak ki kell hozni a lehetőségekből a legjobbat..

2013. ápr. 25. 00:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!