Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy voltak csajaim, pedig olyan rosszul nézek ki?
ha leirnátok milyen számotokra az átlag pasi, akkor hamar nyilvánvalóvá válna, hogy milyen elszállt igényeitek vannak...mert amit ti átlag pasinak tartotok az amugy nagyon is jó pasi. Ez meg abból adódik, hogy a valódi átlagpasi számotokra láthatatlan.
képet elküldtem annak, aki kérte
tegyük fel, hogy igazad van, és a jóképű gyerkőcök után már futnak a lányok...
nem vagyok jóképű, de már csecsemő koromban imádtak a nők.. főleg a nagymama korúak.. na mindegy:D
szóval ezek a "jóképű" pasik soha nem fognak tudni rendesen csajozni, nem fogják tudni mi kell a nőnek, mert nem volt erre szükség... 30 éves korukra, amikor már hosszútávú kapcsolat kellene nekik, még mindig nem fogják megérteni miért megy tönkre minden kapcsolatuk, pedig olyan könnyen kezdődött...
és ne picsogj már, örülj, aztán annyi
persze, bele lehet magyarázni, hogy nekik mennyire rossz...de azért nekem ne mondja már azt valaki, hogy én bármi elönybe lennék velük szembe, illetve a magamfélékre gondolok itt most, hogy nagy kinkeservesen összejön egy pár csaj, de azért is ki kell dolgoznod a lelked.
Mert én bevallom, csak ugy tudtam becsajozni, hogy mellette mást se csináltam, mert nem voltam annyira rászorulva...mások meg akiknek dolgozni kellett, hogy életbe maradjanak, sajnos nem értek rá csajozni megtanulni, ezért egyedül maradnak ilyen 20on sok éves korukra is. Aztán oké, hogy majd lehet lesz valami egyszerü nőjük, de nem azért fognak vele összeházasodni, emrt mennyire szerelmesek...hanem mert ez van számukra és kész.
Egy joképü srác meg nehogy már ne értse meg hogyan müködnek a nök, ha egyszer már megdugott vagy 10-20at 20 éves korára...olyan butaságokat beszéltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!