Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy voltak csajaim, pedig olyan rosszul nézek ki?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, de alacsony vagyok, nem is vagyok joképű, csóró is vagyok, nem is vagyok jó társaság, céltalan, határozatlan az életemben, mégis voltak csajaim és nem ilyen dagik, hanem vékony, nöies arcú fiatal lányok. És nem értem hogy képesek velem lefeküdni. Én hánynék magamtól.
2013. márc. 16. 23:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
Csajt szerezni nem lehetetlen,de jó csajhoz minimum egy jó külső kell vagy pénz
2013. márc. 16. 23:56
 12/69 anonim ***** válasza:

Ha lesz egy uj, kerdezd meg tole, hogy mi tetszik neki benned.

Lehet rajon, hogy semmi, es otthagy, de lehet elarulja mi a titok. Szerintem ennyi kockazatot meger.

2013. márc. 17. 00:24
 13/69 anonim ***** válasza:
sztem alacsonyak az igényeid vagy MARHA NAGY szerencséd volt, így legyen ötösöd a lottón xd
2013. márc. 17. 11:50
 14/69 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem meg csak nem lehetsz te ronda, csak te érzed magad annak. Én alacsony, gizda,nagy orrú ronda srác vagyok, alányok észre sem vesznek. Persze olyan van, hogy szemez velem időnként egy-két szép lány, vagy simítgatja a haját, amikor meglát meg mondjuk el megy mellettem rám néz és aztán mintha zavarba lenne lefelé süti a szemét, de ez amúgy semmit sem jelent. EGyik haverom is kapott jeleket és amikor bepróbálkozott a lány kinevette és azt mondta, hogy egy ilyen nyomi mit képzelt magáról, hogy őt lemerte szólítani is egyáltalán.

Szóval én ezért sem próbálkozom lányoknál, felesleges, úgyis csak megaláznának és mindenki előtt beégnék. MInden lány magas, tökély külsejű fiúra vágyik. Mondjuk én sem tudnék kövér lánnyal járni, de amúgy mármindenféle lánynak adnék esélyt, de ők nekem úgysem adnának a külsőm miatt.

2013. márc. 17. 12:37
 15/69 anonim ***** válasza:
100%

#17 : "MInden lány magas, tökély külsejű fiúra vágyik."

Ezzel nem teljesen értek egyet, mert pl. én nem a külső alapján döntök (elsősorban), és ha szerintem kedves az illető, de mások szerint csúnya, akkor pont nem érdekel, hogy mit gondolnak. Nagyon rossz tulajdonságnak tartom, ha valaki előítéletes...:) L

2013. márc. 18. 17:18
 16/69 anonim ***** válasza:

minden viszonylagos.

én meg mindig oylan pasikkal jártam, akiket a legtöbb csaj kapásból lerondázna, nekem mégis tetszettek.

van akinek egyedi ízlése van.

meg nálam az a nyerő ha a pasinak jó a humora, tud önmagán is nevetni, nincs benne beképzeltség, nem az anyagiakban méri az emberek értékét (és talán ezért, de mindig csórók is voltak a pasijaim, azok találtak meg akiket nem zavart hogy ócska cuccaim vannak).

biztos h.lye sem vagy, lehet veled mindenről beszélni, én ezekre tippelek.

22/L

2013. márc. 21. 12:55
 17/69 A kérdező kommentje:
na már bocs, de mindenki a kategoriájában keresgéljen. Szal ha te pl szép csaj lennél nagyon, akkor nem érnéd be csórókkal, mert egyszerüen meg se fordulna a fejedben az olyan pasi, ha van kigyurt, pénzes.
2013. márc. 21. 13:06
 18/69 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nagyon alábecsülöd magad,lehet hogy te nem tartod magad jóképűnek stb,de lehet,hogy a volt barátnőid,annak tartottak! Valamiért csak veled voltak nem?:) Ne legyél ennyire negatív, a pozitív gondolkodás jobban vonzza az embereket!
2013. márc. 21. 13:21
 19/69 A kérdező kommentje:
ilyenkor azzal szoktak jönni, hogy vannak gyökér csajok, meg tapasztalatlanok, akiknek be lehet magyarázni a szépet.
2013. márc. 21. 13:34
 20/69 anonim ***** válasza:

Mázlista disznó. Nekem úgy sem jön össze, hogy viszonylag jól nézek ki, barátságos vagyok mindenkivel és ráadásul nem vagyok egy sötétfejű paraszt. A hozzám hasonlóknak akkor mégis miért nem sikerül senkit találniuk maguk mellé??? Ebből is látszik, hogy az élet azokkal b*sz ki a legjobban, akik semmivel nem szolgáltak rá erre :S

18/F

2013. márc. 21. 13:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!