Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy voltak csajaim, pedig olyan rosszul nézek ki?
hát most nekem is kezd munkává válni, mert igyekszem jó válaszokat adni, de mintha a falnak beszélnék...
és a "jó" válaszok megadása egyáltalán nem munka! szoktam válaszolni az egészség kategóriában is, ahol gyakran konkrét anatómiai és élettani tudásra van szükség a kérdés megválaszolásához.. és ha nem értem valaminek a logikáját, akkor utánakeresek.. gondolkodom, tehát vagyok! "jó" válasz megadásához elég, ha használod az agyadat és objektívan gondolkodsz
de nézd meg ezt a kérdést.. miről szól? "miért születtem ilyen fejűnek, miért nem vagyok jóképű" a válaszom: csak
"miért nem vagyok gazdag?" a válaszom: mert szarsz dolgozni
azért xarok dolgozni, mert az iskolát csak végigküszködtem, mert állandoan depressziós voltam, sirtam egy csomót, nem volt egyszerüen ENERGIÁM sem élni, rámjött random remegés meg pánik, és nem tudtam mit tenni ellene. Na mivel igy az egyetem igen sokáig tartott, és CSAK átlagos eredménnyel végeztem, nulla tapasztalattal, ezért az elhelyezkedés igen nehézkesség vált számomra.
Ja és ugye középiskolában meg stréberkedtem, nulla szociális élettel, mert nem tudtam hogyan kell haverkodni, és velem sem haverkodtak mert voltam jóképü. Azért az tök más, ha az ember joképü és már csak ezért is haverkodik vele mindenki és hamar beletanul az életbe mert az élet magával rántja. De egy stréber faxán elvan a könyvei között anyuciéknál. A szülők örülnek, hogy "okos" a gyerek, de nem veszik észre, hogy mekkora veszélybe sodorják azzal, hogy nem mártják néha a "mély vizbe"...azt hiszik, hogy majd az egyetemi diploma életképesség teszi a gyereket. Hát nem.
Azzal meg ne gyertek már, hogy "mert xarsz dolgozni"
kinában többen laknak mint usába, sokkal keményebben is dolgoznak a kinaiak, mégis az usa gdp-nek a felét termelik csak. Észre kéne venni, hogy valakik egyszerüen JOBBNAK születtek és ez behozhatatlan hátrányba taszit másokat.
jó, igazatok van, szenvedjetek tovább:)
de ha meguntátok, hogy mindig a körülményekre fogjátok a dolgokat szóljatok, akkor majd szívesen segítek!:)
Azért a körülmények elég ergyák.
Én most igyekszem angolul tanulni hogy leléphessek innen. De annak nagyon-nagy ára lesz... És nem tudom mennyire fog ez működni.
Örülj neki :) De gondolom vannak olyan belső tulajdonságaid amik bejönnek a csajoknak:)
Különben én úgy vagyok ezzel hogy a szépség belülről fakad.Szóval hogy ha én beszélgetek egy sráccal és nem túl jó képű de kedves aranyos és van humora akkor egyszerüen szépnek látom ettől.
Meg kinek a pap kinek a papné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!