Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy voltak csajaim, pedig olyan rosszul nézek ki?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, de alacsony vagyok, nem is vagyok joképű, csóró is vagyok, nem is vagyok jó társaság, céltalan, határozatlan az életemben, mégis voltak csajaim és nem ilyen dagik, hanem vékony, nöies arcú fiatal lányok. És nem értem hogy képesek velem lefeküdni. Én hánynék magamtól.
2013. márc. 16. 23:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:

rendben, győztél, mit akarsz hallani? mire akarsz megoldást találni?

írd le maximum 2 tőmondatban!

2013. márc. 30. 18:49
 42/69 A kérdező kommentje:
Miért nem fordul fel az összes jóképü srác és utána miért ne lehetnék ÉN a jóképü egyszer végre csak ugy minden eröfeszités nélkül? Mert ugye ezek a srácok szüeltésüktöl fogva jóképüek nem kellett érte tenniük semmit. És az sokkal többet ér mint bármilyen diploma vagy megszerzett tudás.
2013. márc. 30. 18:51
 43/69 anonim ***** válasza:

Miért nem fordul fel az összes jóképü srác és utána miért ne lehetnék ÉN a jóképü egyszer végre csak ugy minden eröfeszités nélkül?

de egy u tálatos, és egyben milyen gcilusta alak vagy...

ennyi erővel mi is kérdezhetnénk, hogy "miért nem fordul fel az összes nyavalygó fazon a GYIKon?".. de nem tesszük.. sőt, még válaszolgatunk is neki.. szóval örüljé, ne nyafogj, és ne légy ilyen lusta...

"élvezd a munkát, mert tudod, hogy az nemesít"

2013. márc. 30. 19:42
 44/69 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha lenne a munkára valami GARANCIA és tökéletes terv hogy működni is fog..
2013. márc. 30. 19:46
 45/69 anonim ***** válasza:

jaj, ne legyetek már ilyen igényesek... az élethez nincs garancia... táplálkozhatsz egészségesen, sportolhatsz, tanulhatsz, lehetsz testileg-lelkileg gyakorlatilag tökéletes.. aztán elbäsz a busz, és meghalsz 27 évesen:)

"a halál az igazi demokrácia, nem válogat, nem kivételez"

amúgy hiába írok bármit, amíg a csajokkal való törődés számotokra munka és nem élvezeti forrás, addig úgysem juttok semmire..

2013. márc. 30. 19:50
 46/69 anonim ***** válasza:

A világon kb. minden munka...

Kivéve ha az ember gazdag! Onnantól kezdve egy vicc az egész.

2013. márc. 30. 19:56
 47/69 A kérdező kommentje:
gazdagság és jóképüség ---> tumbligram.tumblr.com
2013. márc. 30. 19:57
 48/69 anonim ***** válasza:

igazatok van.. én vagyok a hülye, hogy leálltam vitatkozni veletek..

akkor durcizzatok, de előrébb nem kerültök tőle, ezt most megmondok

az is munka, hogy itt válaszolgatsz?

2013. márc. 30. 20:11
 49/69 A kérdező kommentje:
és az munka, hogy jóképünek SZÜLETIK (was born, mondja az angol ugye, ez is jol mutatja, hogy nem aktiv cselekvésröl van szó)? Szal jóképünek születik és ömlenek a csajok?
2013. márc. 30. 20:12
 50/69 anonim ***** válasza:
Akkor az, ha mindenáron "jó" válaszoat akarsz adni. Hacsak írkálsz valamit akkor nem.
2013. márc. 30. 20:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!