Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy voltak csajaim, pedig olyan rosszul nézek ki?
rendben, győztél, mit akarsz hallani? mire akarsz megoldást találni?
írd le maximum 2 tőmondatban!
Miért nem fordul fel az összes jóképü srác és utána miért ne lehetnék ÉN a jóképü egyszer végre csak ugy minden eröfeszités nélkül?
de egy u tálatos, és egyben milyen gcilusta alak vagy...
ennyi erővel mi is kérdezhetnénk, hogy "miért nem fordul fel az összes nyavalygó fazon a GYIKon?".. de nem tesszük.. sőt, még válaszolgatunk is neki.. szóval örüljé, ne nyafogj, és ne légy ilyen lusta...
"élvezd a munkát, mert tudod, hogy az nemesít"
jaj, ne legyetek már ilyen igényesek... az élethez nincs garancia... táplálkozhatsz egészségesen, sportolhatsz, tanulhatsz, lehetsz testileg-lelkileg gyakorlatilag tökéletes.. aztán elbäsz a busz, és meghalsz 27 évesen:)
"a halál az igazi demokrácia, nem válogat, nem kivételez"
amúgy hiába írok bármit, amíg a csajokkal való törődés számotokra munka és nem élvezeti forrás, addig úgysem juttok semmire..
A világon kb. minden munka...
Kivéve ha az ember gazdag! Onnantól kezdve egy vicc az egész.
igazatok van.. én vagyok a hülye, hogy leálltam vitatkozni veletek..
akkor durcizzatok, de előrébb nem kerültök tőle, ezt most megmondok
az is munka, hogy itt válaszolgatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!