Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyhogy fenn vagy ilyenkor? Párod (ha van) mit csinál most?
pénteken nincs órám, ezért inkább sokáig fent maradok. most éppen tanulok, e-maileket küldözgetek az oktatóknak erről-arról. meg, blogolok. és harmadjára vacsorázom közben - mint egy jó hobbit. :D
párkapcsolatom, párom nincs.
Épp 3. gyerekünket szoptatom, de mostanában én sem alszom hajnali 3 előtt.
Férjem pedig alszik (elaludt gyerekaltatás közben :)
Szia!
Irodalom vizsga tételeimet dolgozom ki. (esti gimibe járok, és vizsgázunk félévkor).
Párom alszik, de már csak pár órát, mert 6kor indul dolgozni.
Te? Hogy-hogy még fent vagy? Te párod mit csinál? Ha van.
19L
Holnap, azaz ma este koncerten játszom, és már most izgulok, nem bírok aludni. De szerintem próbálkozom, mert reggel hétkor kelek :S
A párom holnap szabadnapos, addig alszik, ameddig akar, úgyhogy most még ő is gépezik a nappaliban.
Nem kell korán kelnem holnap, és most tettem le a skype-ot a fülemről, amin a párommal beszélgettem, aki most az Atlanti óceán túlsó felén tartózkodik és néhány órával le van maradva :-)
Nálam is eggyel kevesebb van, mint Mo-on, itt még csak 2 lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!