Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hát ti hogyhogy még itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát ti hogyhogy még itt vagytok ilyenkor? Miért nem a párotokkal alszotok? XD

Figyelt kérdés

én csak úgy olvasgattam aztán elszállt az idő :D csajom sajnos nincs, de ha lenne, most lennénk túl kb. a harmadik meneten... ;D

16/f

2010. júl. 18. 02:56
 1/7 A kérdező kommentje:

oké, látom, csak én nem alszok :D

de már én is :D

pápá xD

2010. júl. 18. 03:00
 2/7 anonim ***** válasza:
én is olvasgattam és nem néztem az időt...egy hete szakítottam a barátommal...de jobb így.jól hangzik a terved. 16/L :'D
2010. júl. 18. 03:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha öreganyámnak farka lett volna, ő lett volna az öregapám.

Egyébként is éjszaka élek, a melóm is ilyen, a habitusom is, meg ehhez is szoktam hozzá, nyárom meg főleg kómában töltöm a nappalokat.

Hogy miért nem a párommal? Nos azt hallottam, a jó kapcsolat titka a külön hálószoba. (bár nem vagyok meggyőzve)

Na mindegy, nekünk minden esetre külön hálószobánk van. Az enyém Pesten, az asszonyé Smithfield-ben. :(

2010. júl. 18. 03:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Feldobsz egy kérdést és 4 percre rá elálmosod, milett volna még ha tényleg túl lennél 3 meneteN:D
2010. júl. 18. 03:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi, ebbe a négy percbe pont bele fért volna mind a három. ;)
2010. júl. 18. 03:33
 6/7 anonim ***** válasza:

az én párom itt fekszik mellettem és alszik. Engem meg megcsípett egy ágyipoloska és azért keltem fel, hogy megtaláljam és kinyírjam az összeset. Azóta nem tudok visszaaludni. És ez nem vicc sajnos:(

22/L

2010. júl. 18. 03:53
 7/7 A kérdező kommentje:

03:31

tudod, mivel elég sokat szoktam gépezni, nálam van egy 3-órás szabály, ami azt jelenti hogy hajnali 3-kor (plusz-mínusz 2-3 perc) mindenképpen kikapcsolom a gépet és lefekszem, ha épp akkor döglik be, akkor is

2010. júl. 18. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!