Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát ti hogyhogy még itt vagytok ilyenkor? Miért nem a párotokkal alszotok? XD
én csak úgy olvasgattam aztán elszállt az idő :D csajom sajnos nincs, de ha lenne, most lennénk túl kb. a harmadik meneten... ;D
16/f
oké, látom, csak én nem alszok :D
de már én is :D
pápá xD
Ha öreganyámnak farka lett volna, ő lett volna az öregapám.
Egyébként is éjszaka élek, a melóm is ilyen, a habitusom is, meg ehhez is szoktam hozzá, nyárom meg főleg kómában töltöm a nappalokat.
Hogy miért nem a párommal? Nos azt hallottam, a jó kapcsolat titka a külön hálószoba. (bár nem vagyok meggyőzve)
Na mindegy, nekünk minden esetre külön hálószobánk van. Az enyém Pesten, az asszonyé Smithfield-ben. :(
az én párom itt fekszik mellettem és alszik. Engem meg megcsípett egy ágyipoloska és azért keltem fel, hogy megtaláljam és kinyírjam az összeset. Azóta nem tudok visszaaludni. És ez nem vicc sajnos:(
22/L
03:31
tudod, mivel elég sokat szoktam gépezni, nálam van egy 3-órás szabály, ami azt jelenti hogy hajnali 3-kor (plusz-mínusz 2-3 perc) mindenképpen kikapcsolom a gépet és lefekszem, ha épp akkor döglik be, akkor is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!