Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt volt a párotokkal az eddigi legnagyobb veszekedésetek?
Akikkel veszekedtem azokkal már rég nem vagyok együtt...
tapasztalatom alapján mindig kétesélyes a dolog...Vagy megkeresed és leülsz vele elbeszélgetni normális hangnemben és minden rendbe jön,vagy soha nem lesz már régi a kapcsolat....Ilyenkor lényeges hogy a hibás ismerje be tettét és bánja is azt meg...Egy jól működő kapcsolat csak kompromisszumok alapján működhet...meg tudni kell megbocsátani ...
Arra emlékszem, hogy volt nagy veszekedésünk, de már nem tudom mi miatt. (régen volt) Vágtunk egymás fejéhez keresetlen szavakat, volt csapkodás is, meg részemről hiszti. Aztán csend 1 éjszakán át.
Másnap beszéltünk róla, aztán úgy döntöttünk hogy figyelünk egymásra mégjobban, hogy több ilyen ne forduljon elő.
Az biztos, hogy kibékültünk, mert együtt vagyunk azóts is, de most már a problémákat még az elején megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!