Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már igazi nagy veszekedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már igazi nagy veszekedésetek a párotokkal? Mi volt a kiváltó ok? Hogyan végződött?

Figyelt kérdés
Mennyi ideje voltatok akkor együtt? kort, nemet is légyszíves (:
2011. ápr. 20. 19:39
1 2
 1/13 tsz-tag ***** válasza:
100%
rendszeresen veszekszünk...hatalmas szar viták amikkel nem lehet hosszú távon együttélni...megverni még sosem vertem...sajnos
2011. ápr. 20. 19:41
 2/13 napietus ***** válasza:
mi nem szoktunk veszekedni. értelmes, felnőtt, viselkedni tudó emberek vagyunk, akik szeretik egymást. ahol sok a veszekedés, ott valamelyik a 4 közül hibádzik :) volt egy exem, aki direkt élvezte a veszekedést, volt, hogy szándékosan provokált. persze nem mentem bele ebbe az utcába, ilyenkor inkább leléptem, mondtam neki (mosolyogva), hogy majd keressen, ha kijózanodott (nem ivott egyébként, de ilyenkor némely ember olyan, mint 1 részeg). nem is ő lett a férjem :p
2011. ápr. 20. 19:48
 3/13 anonim ***** válasza:

Igen,volt és van is.Nem tudom mit csináljak a helyzettel,mert minden szép és jó,egyetlen dolgon megy vita,ez pedig az,hogy lány létemre meccsre járok.Iszonyúan utálja és félt és féltékeny is. :/ 1.5 hónapja vagyunk együtt,de ez miatt szerintem nem fog ez működni,pedig soha nem éreztem még ezt,hogy ennyire szeretne valaki vagy szeretnék,de ez tönkre teszi a kapcsolatunkat. :(

18L

2011. ápr. 20. 19:52
 4/13 napietus ***** válasza:
utolsó, én is jártam meccsre, mikor Veled kb. egyidős voltam, meg később is. pasi vagy fogadjon el, ahogy vagy, vagy ne, de ne cseszegessen, azt ne hagyd.
2011. ápr. 20. 20:17
 5/13 anonim ***** válasza:

25l

3 hónapja voltunk együtt, amikor megláttam, hogy társkeresőzik a neten

első éjszaka felhoztam neki, ha másra lenne szüksége, tovább léphet

tagadta, hogy így lenne.

másnap megmutattam neki a gépében mit láttam.

tagadta, azt mondta csak nem regizett ki, de még előttem regisztrált és nem csinált semmit, csak nézelődött, mindezt kipirult fejjel, ordítva adta elő, aztán még ő hagyott ott, lement meginni egy sört és visszajött, mintha mi sem történt volna, nem mertem folytatni a balhét.

1-2 múlva közöltem, regisztráljon ki, megtette az orrom előtt.

azóta eltelt 1,5 év, együtt vagyunk, és totál nem bízom benne még most sem.

és nagyban letört, akit szeretek nem szeretett viszont engem.

ennyi

2011. ápr. 20. 20:26
 6/13 anonim ***** válasza:
*1-2 hét
2011. ápr. 20. 20:28
 7/13 anonim ***** válasza:

1 évig semmi probléma

aztán 1 hatalmas veszekedés

eredmény: szakítás

mert nagyon megbántottam

szóval kiszeretett

2011. ápr. 20. 22:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Exemmel 7 évig voltunk együtt, igazán nagy veszekedés 2x volt. Egyszer kb. másfél év után, amikor azt mondta nekem, kapjam be. Na, ott rávágtam a telefont, napokig nem beszéltünk. Másodjára 4 év utána, mikor rajtakaptam, hogy hazudott nekem. Jellemző, hogy amekkora állat vagyok, mindkét eset után én kerestem őt, hogy béküljünk ki... De aztán csak összeszedtem magam annyira, hogy otthagyjam :D
2011. ápr. 26. 20:56
 9/13 anonim válasza:
Majdnem mindennap, bármilyen aproság kirobbantja,békuléssel végzödik 1-2 nap után 15 éve vagyunk eggyütt.
2011. ápr. 26. 21:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Megette az utolsó darab kekszet. Tegnap este elástam a kertben, de reggelre kikaparta a szomszéd kutyája.
2011. ápr. 26. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!