Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már igazi nagy veszekedésetek a párotokkal? Mi volt a kiváltó ok? Hogyan végződött?
Igen,volt és van is.Nem tudom mit csináljak a helyzettel,mert minden szép és jó,egyetlen dolgon megy vita,ez pedig az,hogy lány létemre meccsre járok.Iszonyúan utálja és félt és féltékeny is. :/ 1.5 hónapja vagyunk együtt,de ez miatt szerintem nem fog ez működni,pedig soha nem éreztem még ezt,hogy ennyire szeretne valaki vagy szeretnék,de ez tönkre teszi a kapcsolatunkat. :(
18L
25l
3 hónapja voltunk együtt, amikor megláttam, hogy társkeresőzik a neten
első éjszaka felhoztam neki, ha másra lenne szüksége, tovább léphet
tagadta, hogy így lenne.
másnap megmutattam neki a gépében mit láttam.
tagadta, azt mondta csak nem regizett ki, de még előttem regisztrált és nem csinált semmit, csak nézelődött, mindezt kipirult fejjel, ordítva adta elő, aztán még ő hagyott ott, lement meginni egy sört és visszajött, mintha mi sem történt volna, nem mertem folytatni a balhét.
1-2 múlva közöltem, regisztráljon ki, megtette az orrom előtt.
azóta eltelt 1,5 év, együtt vagyunk, és totál nem bízom benne még most sem.
és nagyban letört, akit szeretek nem szeretett viszont engem.
ennyi
1 évig semmi probléma
aztán 1 hatalmas veszekedés
eredmény: szakítás
mert nagyon megbántottam
szóval kiszeretett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!