Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már igazi nagy veszekedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már igazi nagy veszekedésetek a párotokkal? Mi volt a kiváltó ok? Hogyan végződött?

Figyelt kérdés
Mennyi ideje voltatok akkor együtt? kort, nemet is légyszíves (:
2011. ápr. 20. 19:39
1 2
 11/13 Darcy01 ***** válasza:
Én 4 éve vagyok együtt a párommal, de még nem volt köztünk komoly vita. Sőt, kisebb is nagyon ritkán akad. Nagy a harmónia:-)
2011. ápr. 26. 22:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a magam nevében nem tudok beszélni, nem volt még igazán komoly kapcsolatom, de a szüleimet tudom:) Amióta én élek (19 éve) egyszer volt hatalmas veszekedésük, akkor másfél napig nem szóltak egymáshoz, de emlékszem, hogy valami szánalmas kis apróságon vesztek össze, mindkettő úgy felidegelte magát, hogy lehülyézték egymást:D, utána pedig másfél nap mosolyszünet. Ez volt a legnagyobb vitájuk, amire emlékszem. Nyáron lesznek 22 éves házasok.
2011. ápr. 26. 22:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
exemmel állandóan veszekedtünk 2 évig voltunk együtt, a féltékenység volt, ami megölte a kapcsolatunkat. féltékeny volt, még a legjobb barátjára is, én meg stresszeltem magam, nem tudtam enni, csak folyadékot ittam, és 10méretet fogytam 1 hónap alatt emiatt.. :| otthagytam, megelégeltem a dolgot. És még én voltam a hülye k*rva...
2011. ápr. 27. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!