Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Hogyan ismerkedtetek meg a jelenlegi párotokkal? Ki kezdeményezett, mennyi idő múlva kezdtetek el járni? Mivel sikerült meghódítania a párotoknak titeket lányok?
Kort és nemet is írjatok! Köszi!
21/F
Hát, jelenleg épp nincs.
A legszebb élményem viszont, amikor csak úgy odajött és bemutatkozott. Már akkor levett a lábamról :) Valahogy annyira azt éreztem, hogy hozzám tartozik, mint még soha :)
Bár én már előtte is észrevettem, megláttam, hogy hogyan mosolyog. Fantasztikus volt, aztán az a remegés, ami elöntött, amikor odajött :) Életem legszebb élménye :)
börtönben lehajoltam a szappanért :)
17/F
Nagy társasággal a Balatonon nyaraltak a srácok, mi pedig barátnőmmel pultosként dolgoztunk lent.
Majd esténként már oda jártak bulizni ahova mi. Egyik este sétáltunk haza, lementünk egy közbe eső strandra, kettesben leültük lábunkat lógatva a vízbe, és sokat beszélgettünk.
Kb. 1 hónapig kérettem magam, mire járni kezdtünk. :)
Az őszinteségével, nyíltságával, úriemberségével hódított meg.
2,5 éve vagyunk együtt töretlenül hatalmas szerelemben! :)
Ő újonnan került az osztályomba, hamar összebarátkoztunk. Szinte ő volt a fiúk közül a legjobb barátom, amikor elkezdtem egy kicsit többet érezni iránta. Mint később kiderült, ez kölcsönös volt :) egy hónapja járunk, ő kezdeményezett. És engem azzal fogott meg, hogy mindig meg tud nevettetni, hogy kedves és őszinte.
12L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!