Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
O kezdemenyezett de en elutasitottam mar nagyon banom mitt tegyek?
Válaszok sorrendben:
igen.
engedj neki, de hát nyilván attól függ mit akar és nyilván te mit akarsz. Egyszóval ami jól esik.
Ha neked is bejön a srác, akkor mindenképpen engedj neki.
Nem tudom hány évesek vagytok, de a kézfogásból, vagy meghívásból egy üdítőre, csokira, sétából, csókból nem lehet semmi baj.
Vagy egy moziba elmehetnétek.
Ha meg már szegény nem mer kezdeményezni, szerintem bátoríthatod egy mosollyal, nézd őt, úgy hogy észrevegye, mosolyogj rá, esetleg menj oda hozzá és kérdezd meg nincs e kedve ehhez, vagy ahhoz.(amiket fent leírtam)
Vagy mutass neki egy számot, hogy neki tetszik e, mert neked ez a kedvenced, vagy ilyesmi.
Hajrá!! :)
Szia!
NEm tudsz mit tenni meny oda s beszélj vle ..mond neki h szeretnél vele talizni töbet s hogy ha lehetne több mint barátság...s meny el..ne várd meg mig válaszol majd utánad megy..nekem be vált:):P
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!