Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetséges okai vannak annak, hogy egy fiú nem reagál a lány által kezdeményezett flörtre?
1 - Vak, és nyílt titok ide-nyílt titok oda tényleg nem tudja
2 - Félénk
3 - nagyon félénk
4 - homoszexuális
5 - egyáltalán nem érdekli a másik
ugyan ez van nálam is:D
én konkrétan elmondtam mindent neki és csak csodálkozott és nem hitte el....szal most enm tudom h eddig ilyen hülye volt és nem látta..de viszont most se nagyon látom azt a tulzott akarást rajta pedig mondta h nagyon örül és h akarja a dolgokat..én is továbbra is küldöm a jeleim:D
Köszi csajok,hogy írtatok,látom,nem vagyok egyedül...Nos igen,a legrosszabb az egészben az,hogy ahányszor személyesen találkoztunk,még ha egy mondat erejéig is,mindig volt flört,mindig mondott valamit,amivel feldobott.Ráadásul egyszer szinte a szemembe mondta,hogy tetszek Neki,csak más szavakkal,de a lényege ez volt,és közeledni hozzám sem félt eddig soha.Viszont amikor én élcelődök,írok neki,akkor olyan közömbösnek tűnik,pedig semmi bunkót,bántót nem mondtam még Neki,csak próbálok ,,incselkedni".Egyébként pedig szörnyen szégyellem,hogy nem vagyunk már 18 évesek,felnőtt emberek vagyunk,és én hiába próbálok nyílt lenni Vele szemben,mindig elszúrom,mint egy kamaszlány...Úgy látszik,Ő nem vevő a nyíltságomra,és a közvetlenségemre.
Köszi mindenkinek,aki elolvasta/elolvassa!Jól esik,hogy kiírhatom magamból! :-)
Nálam is így van, mint a kérdezőnél. Én is úgy érzem, hogy nehezen mutatja ki érzelmeit és nem igazán tud mit kezdeni a helyzettel, ezért úgy van vele, hogy inkább nem foglalkozik velem. Nyugi, én már számtalanszor megfogadtam, hogy nem foglalkozok vele, nem próbálok meg közeledni. De mikor találkozunk sajnos megváltozik minden. Újra úgy érzem, hogy meg szeretném fejteni érzéseit, még jobban megismerni, mert annyi mindent nem tudok még róla. Különleges embernek tartom, és sajnos pont a zárkózottsága, ami vonzz valamiért, pedig sosem tetszettek az ilyen fiúk, de ő valamiért mégis....
Amúgy én is örülök, hogy kiírhatom magamból ezeket a dolgokat!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!