Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyhogy fenn vagy ilyenkor? Párod (ha van) mit csinál most?
Figyelt kérdés
:)2011. dec. 9. 01:42
13/22 anonim válasza:
Olaszországban vagyok, itt kint nincs párom, holnap szabadnapom van, úgyhogy most filmeket néztem, olvastam, most elalszom, délben kelek :D
14/22 anonim válasza:
Még valaki aki szereti az Igen drágám-ot:)
Én nem tudok aludni mert a párom 2 napig nem adott hírt magáról, aztán ma igen de felidegesített, gondolom alszik, bár lassan megy melózni. Én közben Bridget Jones-t nézek
15/22 anonim válasza:
Én is kialudva keltem 1órája...nem tudok már visszaludni. Férjem alszik a másik szobában.
16/22 anonim válasza:
en is egy oraja ebredtem, kisfiam fejeli a hugyholyagomat, a labaval meg rugdossa a bordaim. de nemsokara kibujik mar! gondolom szoktat arra, hogy szules utan ugysincs alvas. egyebkent jo reggelt mindenkinek! :)
17/22 anonim válasza:
Köszi utolsó! :)
Neked is. Boldog babavárást, és könnyű szülést. :)
19L
18/22 anonim válasza:
koszi, remelem en is a legjobbakat! :)
19/22 anonim válasza:
74%-os hogy hogy nem adott hírt magáról? mit csinált?
20/22 anonim válasza:
Tegnap éjjel nem láttam ezt a kérdést, de most válaszolok :D
Tegnap éjjel nem aludtam (reggel fél7ig nem birtam)
A párocskám meg a haverja születésnapján részegedett, ahonnan nekem 1 órakor éjjel egyedül kellett hazajönnöm mert ő nem volt hajlandó otthagyni a piáját!
Most meg ezen idegeskedek, hogy hogy lehet ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!