Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egy kicsit se bunkó paraszt, annak soha nem is lesz barátnője?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 23:26
71/73 anonim válasza:
Nos kérdező!
Csak a kedvedért, ma ugyanis voltam egy buliban, kipróbáltam a nézőpontodat... :D /nem véletlen vagyok már itthon. :D /
Hidd el, hogy a bunkó - parasztság nem jön be! :D
Ezt már ez előtt is állítottam és biztosra vettem, de most már megtapasztalva a másik oldalát is a dolgoknak azt mondhatom, hogy ritka szerencsétlen látásmóddal áldott téged az ég meg. :D
72/73 anonim válasza:
Az a baj hogy ti nem értelmezitek helyesen a kérdést.Persze hogy lekoptat a csaj ha már az elején is köcsög vagy vele.Inkább arra kell gondolni hogy az ilyen bunkó focidrukker szintű pasik a menők akiket nem érdekel semmi más csak a huligánkodás meg az a szaros labda,értelmesen nem lehet elbeszélgetni velük mert csak hőbörögni tudnak,de a többi eszetlen tahók is sikeresek a csajoknál
73/73 anonim válasza:
én kigyúrt vagyok, de nem kokszos, és mégsincs barátnőm :) egyenlőre, azt hozzáteszem... de úgy tűnik hogy nemsokára újra lesz:)) .... am biztos Te is tetszel valakinek csak nem tudsz róla, nálam is volt ilyen, a csaj nem mutatta ki az érzéseit felém és aztán kiderült hogy szerelmes belém, és ez nem csak 1 vagy 2-x fordult elő velem...lehet hogy nálad is ez a helyzet valakinek tetszel, de a csaj nem meri bevallani, mert fél attól hogy elutasítod...ez sincs kizárva, lehet hogy olyan lánynak tetszel titokba aki nagyon szép kedves és csak TÉGED akar..... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!