Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egy kicsit se bunkó paraszt, annak soha nem is lesz barátnője?

Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 A kérdező kommentje:
Tele van már a tököm azzal, hogy sose volt részem abban, hogy nővel legyek. Ááááááh, mint valami számkivetett...
2013. márc. 8. 00:07
 42/73 anonim ***** válasza:
Nem kell ott rondának lenni. Ha csak átlagos vagy, már akkor is leszarnak.
2013. márc. 8. 00:09
 43/73 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy meg ha a sok hülye, aki ezen az oldalon rinyál hogy miért nincs nője, elég lenne ha fellőne magáról egy fotót, rögtön kiderülne hogy miért nincs neki.
2013. márc. 8. 00:11
 44/73 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pattanásos, se görbe testtartású, se szemüveges, a hajamra is mindig figyelek, hogy be legyen lőve normálisan, és a szám se bűzlik, mert mindig mosom a fogaimat. Át kéne műttetnem az arcszerkezetemet talán? :D
2013. márc. 8. 00:15
 45/73 anonim ***** válasza:

Mivel csak körül kell nézni a világban és azt látjuk, hogy azért nem csak a bunkó parasztoknak van barátnőjük (nem is kell messzire mennem példákért), esetleg már feleségük, családjuk, így azért nagyon szélsőségesen általánosító ez az állítás.

Tényleg vannak, akik nagyon sikeresek a csajozásban, vannak, akik kevésbé "menő arcok", de azért találnak párt maguknak és vannak, akik hát, nagyon sikertelenek. De ahogy én tapasztalom, szinte bármelyikük lehet bunkó, vagy rendes. A bunkóbbaknak talán annyi az "előnyük", hogy nem agyalnak annyit, nem félénkek, rámenősebbek, így hamarabb bepróbálkoznak egy csajnál és a visszautasítás sem vágja őket földhöz: majd jön másik. De ez sem kizárólag csak a bunkókra jellemző.

2013. márc. 8. 00:16
 46/73 A kérdező kommentje:
Én utálom, hogy sikertelen vagyok a csajoknál, mondjuk nem is igazán teszek ellene. Aki azt mondja, hogy könnyű csajozni a mai világban, legszívesebben jól tarkón b*sznám.
2013. márc. 8. 00:18
 47/73 cico256 ***** válasza:

Pár tipp:

-őszinteség

-humor

-tapintatosság

-udvariasság

-kitartás

-optimizmus

Ehhez nem kell semmi adottság. Ez kell a normális nőnek, szerintem. A jó megjelenés bőrkabát stb. jó szöveg már csak ráadás

2013. márc. 8. 00:27
 48/73 anonim ***** válasza:
100%

És mondd csak!

Ha beszélgetésbe keverednél egy Nővel, aki Neked bitang módon szimpatikus, bár ahogy olvaslak Kérdező, már a borsóra is ugrasz...

Akkor hogy adnád elő Magad?

Mert itt nem volt mondatod, amiben ne használtál volna szélsőséges általánosításokat, lenéző megjegyzéseket mind a Nőkre, mind azokra, akiknek esetleg van - volt több kapcsolata...

Miről beszélgetnél vele? Hogy éreztetnéd Vele, hogy Te képes vagy Őt szórakoztatni, odafigyelni rá, mikor bele vagy bukva a saját önsajnálatodba?

Szerintem élőben már azonosneműek se ülnek melléd a tömegközelekdésen sem, mert sugárzik belőled a negatív hangulat...

Nem ismerlek, ez tény!

De a "stílus maga az ember" és itt bizony nem villantottál sokat.

Üdv.

2013. márc. 8. 00:29
 49/73 anonim ***** válasza:
Az őszinteségben meg az udvariasságban nem lennék olyan biztos.
2013. márc. 8. 00:31
 50/73 anonim ***** válasza:
Nem a külsőddel lehet a baj, hanem a viselkedéseddel, életfelfogásoddal. Már bocs, de felőlem lehetsz akár a Brad Pitt is, nekem biztosan nem kellenél, sőt, még még sima barátnak se, mert tudod, madarat tolláról, embert barátjáról. És a fene akarja, hogy ilyen dedós és ostoba embernek nézzék (mint amilyen te vagy)
2013. márc. 8. 00:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!