Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egy kicsit se bunkó paraszt, annak soha nem is lesz barátnője?
Mivel csak körül kell nézni a világban és azt látjuk, hogy azért nem csak a bunkó parasztoknak van barátnőjük (nem is kell messzire mennem példákért), esetleg már feleségük, családjuk, így azért nagyon szélsőségesen általánosító ez az állítás.
Tényleg vannak, akik nagyon sikeresek a csajozásban, vannak, akik kevésbé "menő arcok", de azért találnak párt maguknak és vannak, akik hát, nagyon sikertelenek. De ahogy én tapasztalom, szinte bármelyikük lehet bunkó, vagy rendes. A bunkóbbaknak talán annyi az "előnyük", hogy nem agyalnak annyit, nem félénkek, rámenősebbek, így hamarabb bepróbálkoznak egy csajnál és a visszautasítás sem vágja őket földhöz: majd jön másik. De ez sem kizárólag csak a bunkókra jellemző.
Pár tipp:
-őszinteség
-humor
-tapintatosság
-udvariasság
-kitartás
-optimizmus
Ehhez nem kell semmi adottság. Ez kell a normális nőnek, szerintem. A jó megjelenés bőrkabát stb. jó szöveg már csak ráadás
És mondd csak!
Ha beszélgetésbe keverednél egy Nővel, aki Neked bitang módon szimpatikus, bár ahogy olvaslak Kérdező, már a borsóra is ugrasz...
Akkor hogy adnád elő Magad?
Mert itt nem volt mondatod, amiben ne használtál volna szélsőséges általánosításokat, lenéző megjegyzéseket mind a Nőkre, mind azokra, akiknek esetleg van - volt több kapcsolata...
Miről beszélgetnél vele? Hogy éreztetnéd Vele, hogy Te képes vagy Őt szórakoztatni, odafigyelni rá, mikor bele vagy bukva a saját önsajnálatodba?
Szerintem élőben már azonosneműek se ülnek melléd a tömegközelekdésen sem, mert sugárzik belőled a negatív hangulat...
Nem ismerlek, ez tény!
De a "stílus maga az ember" és itt bizony nem villantottál sokat.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!