Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egy kicsit se bunkó paraszt, annak soha nem is lesz barátnője?

Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 LeftBehind ***** válasza:
49. Én a tapintatosságban sem.
2013. márc. 8. 00:33
 52/73 A kérdező kommentje:

Miről beszélgetnél vele? Hogy éreztetnéd Vele, hogy Te képes vagy Őt szórakoztatni, odafigyelni rá, mikor bele vagy bukva a saját önsajnálatodba?

Hát BMW-m nincs, meg annyi pénzem, hogy elvigyem luxus étterembe. Másképp nem tudom már, hogy bírnám kimutatni azt, hogy képes vagyok szórakoztatni. :D

Egyszerűen nem tudom, mi kell egy nőnek, és az egész életem fog rámenni arra, hogy életem végéig magányos farkas leszek.

2013. márc. 8. 00:38
 53/73 A kérdező kommentje:

És a fene akarja, hogy ilyen dedós és ostoba embernek nézzék (mint amilyen te vagy)

Neked fogalmad sincs, mennyire sz*r érzés, hogy nincs sikered a másik nemnél.

2013. márc. 8. 00:41
 54/73 A kérdező kommentje:
Amikor nincs miért felemelt fejjel menned, mert tudod, hogy nem érsz semmit a szemükben.
2013. márc. 8. 00:42
 55/73 anonim ***** válasza:

NA kérdező! Nem gondoltam, hogy valaha ilyen találó lesz ez a valamikor olvasott pár sor ... :D

"Eddigi életem alatt megtanultam, hogy az embereket hagyni kell a maguk módján élni. Hiábavaló és téves erőlködés őket kierőszakolni abból, amit tapasztalniuk kell, mert akkor megkeresik maguknak másutt ugyanazt a helyzetet. Nem mondom, sok önuralom kell hozzá, tehetetlenül nézni, mint rohan valaki a vesztébe saját akaratából, minden figyelmeztetés ellenére... de idővel belejön az ember."

2013. márc. 8. 00:46
 56/73 A kérdező kommentje:
Olyan érzésem van, mintha már beleszaladtam volna a vesztembe, és esélyem nincs változtatni.
2013. márc. 8. 00:49
 57/73 anonim ***** válasza:
Canis merga, honnan van ez az idézet?
2013. márc. 8. 00:53
 58/73 anonim ***** válasza:

Szepes Mária - Vörös Oroszlán

Eléggé sokan vitatják, hogy milyen könyv is ez. Én felfogtam egy érdekes sztorinak, némi tanmese jelleggel.

2013. márc. 8. 00:55
 59/73 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj-jaaaaaajj drága barátom, ilyen hozzáállással mire is számítasz?!

"Hát BMW-m nincs, meg annyi pénzem, hogy elvigyem luxus étterembe. Másképp nem tudom már, hogy bírnám kimutatni azt, hogy képes vagyok szórakoztatni. :D "

Figyelj, ha elém valaki odaáll, és így gondolkodik, hogy nincs pénze, menő autója és nem tud puccos helyekre cipelni..és ebből kifolyólag már nem is érdemes szóba állnunk... Ilyenkor sajnálni tudnálak. Ha szerinted csak ettől érzi magát jól valaki meg így lehet szórakoztatni.. akkor.. nem is írok inkább semmit..

2013. márc. 8. 01:02
 60/73 anonim ***** válasza:

nem vagy egy "kokszos, kigyúrt állat", merthogy szerinted az jön be a nőknek? tegyél te is valamit a külsődért, ha tapasztalataid szerint ez a nyerő.

nekem eddig egyik barátom se járt kondizni, nem is tetszik, mikor valaki túlzásba viszi, de több sráctól is hallottam, hogy ők direkt azért kezdtek el edzeni, mert látták saját magukon, hogy olyan kis vékonyak lennének, és ezen akartak változtatni.

a külső igenis fontos, valószínűleg te sem a csúnyácska lányokat nézed meg, és ha vennéd a "fáradtságot", hogy próbálkozz nőknél, akkor te is a csinosak felé húznál - nem?

ahogy már előttem is többen megfogalmazták, attól, hogy valaki külsőre helyes, ill. megnyerő a stílusa, a személyisége, és magabiztos, így sikeres a nőknél is, szóval ezektől még nem lesz mindjárt bunkó is.

szerintem az a bunkóság, amit te csinálsz, hogy általánosítasz, és aki sikeres, azt egyből leszólod, és ezzel együtt a nőket is.

egyébként, egyszerűen nem hiszem el, hogy huszonakárhány év alatt ne tudtál volna összeszedni egy lányt is, ha csak minimális erőfeszítést tettél volna érte. olyan csúnyácska fiúknak vannak egész szép barátnőik - bár lehet, sőt, valószínű, ők nem ilyen rinyálós puhap.csök jellemileg, akik csak panaszkodnak és irigyek a többi emberre.

ja, igen, még írtál egy ilyet, hogy "egy nő se jött oda hozzám, hogy dugjam meg" - hol élsz? szerintem még az adoniszkülsejű férfiakhoz se állít oda így normális, épeszű nő. kezdeményezz te. bár, az itteni megszólalásaid alapján én is inkább egyedül lennék, mint egy olyannal, mint te.

végigolvasva a válaszokat, a 48as hozzászólónál van a pont, egyébként. tökéletesen megfogalmaz mindent.

2013. márc. 8. 01:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!