Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egy kicsit se bunkó paraszt, annak soha nem is lesz barátnője?

Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
53%
szerintem lökött vagy, már bocsi. :) biztosan menne, csak nagyon rágörcsölsz a dologra. és ez az önostorozás se valami vonzó dolog. ;) válts taktikát.
2013. márc. 7. 23:53
 22/73 anonim ***** válasza:
74%

"Aki egy kicsit se bunkó paraszt, annak soha nem is lesz barátnője?"

Annak nem lesz soha barátnője aki (ahogy te is):

- megállás nélkül önigazolásokat gyárt

- nyomulós b@romnak titulálja az olyat aki nem szégyelli kimondani a lánynak a szándékait ezzel kapásból kikerülve a barátzónát (ahonnan amúgy se lenne kiút)

- ezeket a "nyomulós b@rmokat", közvetve a nőket és úgy alapból az egész világot hibáztatja a saját sikertelenségeiért (nemcsak ismerkedés terén hanem ugyanúgy minden másban is, ez teljesen biztos ahogy az is hogy ezt kapásból tagadná önmaga előtt is)

2013. márc. 7. 23:55
 23/73 anonim ***** válasza:

"Nem a helyes pasik kellenek nekik. Kb tök mnidegy nekik a külső, csak legyen valamennyire bunkó, esetleg pénzes az illető."

Te nagyon el vagy tévedve hapsi.

Csak az teheti meg hogy bunkó legyen velük aki bejön nekik azok pedig a helyes pasik.

Te hiába lennél bunkó velük, csak még jobban megutálnának.

Tuti nem vagy jóképű, különben ez a kérdés nem is létezne és most is valami jó nőt dugnál.

Pofára fogsz te még esni párszor ha azt hiszed a külső nem számít... szerencsétlen.

2013. márc. 7. 23:56
 24/73 A kérdező kommentje:
Nézz szét kicsit a nagyvilágban hugyagyú.
2013. márc. 7. 23:57
 25/73 ájszíjú ***** válasza:
Nem, neked nem lesz csajod soha. Torekeny lelki bajos sracok senkinek se kellenek.
2013. márc. 7. 23:57
 26/73 A kérdező kommentje:
Lehetsz te akár egy külsőre nyomorult kis nyekergő langyi is, ha bőrdzsekit viselsz, lesz nőd ugyanúgy. :D
2013. márc. 7. 23:58
 27/73 anonim ***** válasza:
Te meg nézzél tükörbe és rájössz miért nincs csajod.
2013. márc. 7. 23:58
 28/73 A kérdező kommentje:
Nem is kezdeményezek már a nőknél évek óta, mert mi a lóf@sznak? Úgyis lekoptatna mindegyik.
2013. márc. 7. 23:59
 29/73 anonim ***** válasza:

Nem volt részed kalandokban?

Szerintem ezen ne bánkódj, mert semmit nem vesztettél vele...

A felfogásodon meg szerény véleményem szerint változtatnod kellene... Mert most... nem tudom látod-e a nick nevem, de azzal egyenlő...

A nőknek nem bunkó pasi kell, ez hurka, de nem is önsajnálatba zuhant puhapöts, aki általánosítva az összes nőt lenézi, mert bunkó fickó kell nekik.

A "bunkó" pasik egyszerűen feltudják kelteni a nők érdeklődését, "összejönnek, becsajoznak, befűzik a nőt".

De, nem ez a kunszt... Hanem megtartani a Nőt és harmónikus kapcsolatot fenntartani.

2013. márc. 7. 23:59
 30/73 A kérdező kommentje:

,,Te meg nézzél tükörbe és rájössz miért nincs csajod."

Ja igen, tudom. Mert nem vagyok egy kokszos kigyúrt állat.

2013. márc. 8. 00:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!