Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egy kicsit se bunkó paraszt, annak soha nem is lesz barátnője?
"Aki egy kicsit se bunkó paraszt, annak soha nem is lesz barátnője?"
Annak nem lesz soha barátnője aki (ahogy te is):
- megállás nélkül önigazolásokat gyárt
- nyomulós b@romnak titulálja az olyat aki nem szégyelli kimondani a lánynak a szándékait ezzel kapásból kikerülve a barátzónát (ahonnan amúgy se lenne kiút)
- ezeket a "nyomulós b@rmokat", közvetve a nőket és úgy alapból az egész világot hibáztatja a saját sikertelenségeiért (nemcsak ismerkedés terén hanem ugyanúgy minden másban is, ez teljesen biztos ahogy az is hogy ezt kapásból tagadná önmaga előtt is)
"Nem a helyes pasik kellenek nekik. Kb tök mnidegy nekik a külső, csak legyen valamennyire bunkó, esetleg pénzes az illető."
Te nagyon el vagy tévedve hapsi.
Csak az teheti meg hogy bunkó legyen velük aki bejön nekik azok pedig a helyes pasik.
Te hiába lennél bunkó velük, csak még jobban megutálnának.
Tuti nem vagy jóképű, különben ez a kérdés nem is létezne és most is valami jó nőt dugnál.
Pofára fogsz te még esni párszor ha azt hiszed a külső nem számít... szerencsétlen.
Nem volt részed kalandokban?
Szerintem ezen ne bánkódj, mert semmit nem vesztettél vele...
A felfogásodon meg szerény véleményem szerint változtatnod kellene... Mert most... nem tudom látod-e a nick nevem, de azzal egyenlő...
A nőknek nem bunkó pasi kell, ez hurka, de nem is önsajnálatba zuhant puhapöts, aki általánosítva az összes nőt lenézi, mert bunkó fickó kell nekik.
A "bunkó" pasik egyszerűen feltudják kelteni a nők érdeklődését, "összejönnek, becsajoznak, befűzik a nőt".
De, nem ez a kunszt... Hanem megtartani a Nőt és harmónikus kapcsolatot fenntartani.
,,Te meg nézzél tükörbe és rájössz miért nincs csajod."
Ja igen, tudom. Mert nem vagyok egy kokszos kigyúrt állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!