Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egy kicsit se bunkó paraszt, annak soha nem is lesz barátnője?
Az alapján,amit én tapasztaltam a csajozás kétféleképpen működhet:
-jól nézel ki:ez esetben tényleg bármilyen hülye dumával felszedsz 10-ből legalább 5-öt,6-ot.
-úgy lökjed a show-t mint valami cirkuszi majom: mindig vigyorogj,ne legyen egy pillanat se hogy nem te vagy a középpontban,mindig valami rohadt okosat kell válaszolnod és minimum tökéletes belső értékekkel kell rendelkezned.
47-es kiegészíteném a figyelmességgel. A nők szeretik,ha figyelnek rájuk.
Kérdező!Olyan nincs,hogy nem kellesz senkinek.Mindenki kell valakinek.Sok ronda pasinak van nője,hozzáteszem jó nője!Aki ronda külsőre,ott a szöveg a nyerő,nekik jó dumájuk van és humoruk.De ha így állsz hozzá,akkor neked sosem lesz nőd még egy éjszakára sem,mert inkább elfutnak előled a nők,ha ilyen szöveget nyomsz le nekik is.
"Hát BMW-m nincs, meg annyi pénzem, hogy elvigyem luxus étterembe. Másképp nem tudom már, hogy bírnám kimutatni azt, hogy képes vagyok szórakoztatni."
Amikor a párommal megismerkedtem, volt 1 db biciklije és maximum a helyi hamburgereshez tudott elhívni. Bőrkabátja sem volt, nem is kigyúrt, nem is magas. De nem hogy engem meg tudott fogni és szórakoztatni úgy, hogy soha nem unatkoztam mellette egy percet sem, hanem előttem sem volt sikertelen a nőknél, mindig tudott magának találni barátnőt és nem is ronda barátnőt.
De ő csak egy példa és nem az egyetlen példa. Úgyhogy élő bizonyítékok vannak rá, hogy nem feltétlenül kell kocsi, konditerem, divatos cuccok ahhoz, hogy párt találjon az ember magának.
Nem értem mi a f*szért pofáztok ilyen hülyeségeket hogy a hozzáállásával van a baj!Ugyan már,ilyen marhaságot!
Akkor hogy lehet az hogy az olyan bunkó parasztoknak van barátnőjük akik úgy bánnak velük mint a kutyákkal?Az milyen hozzáállás hogy szarba se nézik a nőket?Mi van akkor ha ez a véleménye?Attól még szeretheti és tisztelheti a barátnőjét,hagyjátok már magatokat a hülye álszent szövegetekkel,csak azért mert azt hiszitek hogy a pasitok szeret nem jelenti azt hogy hűséges is hozzátok és hogy nem ver át
Meg perzse úgy áll hozzá a csajozáshoz hogy ilyeneket mond a csajnak,komolyan szánalmasok vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!