Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egy kicsit se bunkó paraszt, annak soha nem is lesz barátnője?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 23:26
31/73 anonim válasza:
Ha kellenél nekik maguktól is mennének.
32/73 A kérdező kommentje:
A nőknél automatikusan sz@r pasinak számít az, aki nem gyúr naponta 2-3 órát.
2013. márc. 8. 00:00
33/73 A kérdező kommentje:
Amúgy honnan a kukiból tudod, hogy nézek ki? Itt vagy mögöttem a szobában? :D
2013. márc. 8. 00:02
34/73 anonim válasza:
Ha nincs egy helyes arcod mit érsz vele ha ki vagy gyúrva? Semmit.
35/73 anonim válasza:
ne általánosíts. :) nem minden nőnek jönnek be a gyúrós pasik. ízlések és pofonok. ;)
36/73 A kérdező kommentje:
Fene tudja, lehet én vagyok annyira ocsmányul ronda, hogy egy nő se jött oda hozzám, hogy dugjam meg.
2013. márc. 8. 00:04
37/73 anonim válasza:
Baromság! Én jó pasi vagyok. helyes. Okos is, de valahogy mégsincs most csajom, mert a normálisnak _tűnő_ lányoknak valahogy nem jövök be. Vagy nem adnak jeleket, nem tudom...
38/73 anonim válasza:
Mondjuk az tény hogy egy olyan bunkó férfit se ismerek akinek ne lett volna barátnője.Akik meg nem tudnak nőt szerezni azok meg mind rendesek
De a kérdésre válaszolva,szerintem te is tudod hogy túloztál egy kicsit.Nem tudom azt mondani hogy igazad van mivel ismerek olyan srácokat akik normálisak és volt barátnőjük,bár igaz ők helyesek voltak.Az is igaz hogy KIVÉTEL NÉLKÜL az összeset megszívatták a barátnőjük és bunkó parasztokkal jöttek össze.Tehát valóban vonzza őket a bunkó férfiak,de attól még összejöhetnek normális srácokkal akik jól néznek ki
39/73 anonim válasza:
az már régen rossz, ha egy nő így menne hozzád...
40/73 A kérdező kommentje:
Akkor talán jobb lenne prostituáltakhoz járni? Legalább ők nem okoznának csalódást azzal, hogy lelécelnek egy bunkóval.
2013. márc. 8. 00:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!