Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek hízott még a barátnője egy hosszabb kapcsolat alatt?
barátnőm 9 kilót szedett fel mióta együtt vagyunk.
akinek szintén hízott nem keveset, annak tetszett ugyanúgy? meg tudtátok beszélni vita nélkül?
"Figyelj kicsim, nincs kedved velem eljárni futni a parkba?"
17f
Nyilván...valakinek a földkerekségen igen....
A kapcsolatban pedig 0. szabály: kommunikálj.
Sajnos a nők egy része "elengedi" magát a kapcsolatban.
Már van pasi, minden nyugis, onnantól leállnak magukkal,
max smink.
Mellettem még 1 nő nem szedett fel 2 kilónál többet :)
Nah meg a fogamzásgátló is lehet ludas, ha szed.
Mondd neki, hogy járjatok el együtt edzeni, és főzz neki egészségesebb kajákat. Szerintem nem haragszik meg, ha néha megleped egy vacsival...
Én biztos nem járnék a párommal edzeni,olyan piros a fejem olyankor,hogy inkább hanyagoljuk a közös edzést.
Egyébként nem csak a nők szednek fel súlyt a kapcsolat alatt,a párom mióta együtt vagyunk 6 kg-t hízott 2 év alatt,és Ő férfi.
Nálunk ő hagyta el magát kicsit.
Én meg fogytam rengeteget amikor összejöttünk,7 kg-t,de tavaly nyáron sajnos híztam 2 kgt,a sok stressz miatt ettem kicsit többet.De már ebből is visszament 1 kg,szóval most 1 kg plusz van rajtam,de az meg olyan,hogy ha többet eszek van,ha nem eszek annyit,nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!