Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valakinek hízott még a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek hízott még a barátnője egy hosszabb kapcsolat alatt?

Figyelt kérdés

barátnőm 9 kilót szedett fel mióta együtt vagyunk.

akinek szintén hízott nem keveset, annak tetszett ugyanúgy? meg tudtátok beszélni vita nélkül?

2013. márc. 2. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

"Figyelj kicsim, nincs kedved velem eljárni futni a parkba?"

17f

2013. márc. 2. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván...valakinek a földkerekségen igen....

A kapcsolatban pedig 0. szabály: kommunikálj.

3/9 anonim ***** válasza:
71%

Sajnos a nők egy része "elengedi" magát a kapcsolatban.

Már van pasi, minden nyugis, onnantól leállnak magukkal,

max smink.

Mellettem még 1 nő nem szedett fel 2 kilónál többet :)

4/9 anonim ***** válasza:
Én ha párt találok magamnak, akkor elkezdek fogyni, edzeni mellette, hogy mindig megfeleljek az elvárásainak.
2013. márc. 2. 21:55
 5/9 anonim válasza:
lehet betegség is a háttérben. ha tényleg szereted ez nem jelent gondot. ha nagyon zavar akkor pl fussatok együtt, tornázzatok. de ne éreztesd vele hogy kövér! mikor fel ajánlod hogy kicsim van kedved futni és ha rákérdez miért mondd azt pl. olvastam jót tesz a szívnek hasonló dolgot.
2013. márc. 2. 21:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Én. Kb 15kg-t. Lassan alattomosan jött fel rám 2 év alatt, észrevettem magam és már leadtam egy 10est, még sportolok és leadom a többi felesleget is.
2013. márc. 2. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nah meg a fogamzásgátló is lehet ludas, ha szed.

Mondd neki, hogy járjatok el együtt edzeni, és főzz neki egészségesebb kajákat. Szerintem nem haragszik meg, ha néha megleped egy vacsival...

2013. márc. 2. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Én biztos nem járnék a párommal edzeni,olyan piros a fejem olyankor,hogy inkább hanyagoljuk a közös edzést.

Egyébként nem csak a nők szednek fel súlyt a kapcsolat alatt,a párom mióta együtt vagyunk 6 kg-t hízott 2 év alatt,és Ő férfi.

Nálunk ő hagyta el magát kicsit.

Én meg fogytam rengeteget amikor összejöttünk,7 kg-t,de tavaly nyáron sajnos híztam 2 kgt,a sok stressz miatt ettem kicsit többet.De már ebből is visszament 1 kg,szóval most 1 kg plusz van rajtam,de az meg olyan,hogy ha többet eszek van,ha nem eszek annyit,nincs. :)

2013. márc. 3. 10:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi anno randi jelleggel is mentünk együtt futni...izzadva, vörös fejjel is jókat szórakoztunk... :)
2013. márc. 6. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!