Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi jó abban ha valakinek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jó abban ha valakinek van szerelmi kapcsolata?

Figyelt kérdés

Nos nekem még a büdös életben nem volt kapcsolatom lánnyal,de valahogyan ez hidegen hagy.Segítettem egynek,akinek tetszett egy fiú így az én segítségemmel összejöttek.És most ő akar nekem szerezni csajt.Na most?NEm szeretnék barátnőt :/ vagy ezt csak azért gondolom így mert még sohasem volt kapcsolatom így?Néha úgy "lepereg az életem előttem" vagyis végigigondolom h miket szeretnék majd csinálni stb. stb.,de lány sosincs benne.Ez most normális?

Am bocs h több kérdést tettem fel....

2012. febr. 24. 23:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Mi a jó benne??? Majd megtudod ha már lesz ilyen kapcsolatod.

Am hány éves vagy?

2012. febr. 24. 23:51
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
lehet kúrni,meg csinál kaját.
2012. febr. 24. 23:52
 3/10 lila nyuszi ***** válasza:
Az, hogy szerethetsz valakit és szeretnek. Egyszerűen nincs rá igényed.
2012. febr. 25. 00:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még egyszerűen túl fiatal vagy egy kapcsolathoz, szerintem a későbbiekben ez ki fog még alakulni nálad ha több tapasztalatod lesz. Igazán nem kell emiatt rágódnod.
2012. febr. 25. 00:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát nemtom...15 éves vagyok...ez nem késői egy kicsit?
2012. febr. 25. 20:27
 6/10 anonim ***** válasza:
15 éves XD még annyira gyerek vagy hogy az hihetetlen. Nem maradsz le semmiről
2012. febr. 25. 20:38
 7/10 DavidCroft válasza:
Lehet hogy a fiúkat szereted.
2012. febr. 28. 00:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Még fiatal vagy,kedves kérdező! Mellesleg én 24 éves vagyok,és nekem sincs barátnőm. De tojok rá. Majd lesz,ha úgy alakul. Egyedül is értékes ember vagy. Szerintem a tanulásra kellene koncentrálnod. Az életkorod alapján 9.évfolyamos gimis lehetsz. Foglalkozz a tanulással,a többi majd kialakul.
2012. febr. 28. 13:34
 9/10 A kérdező kommentje:

Kedves előző kommentelő!

Én legalább tudom,hogy te ki vagy.Tudod ezt mondhattad volna a szemembe is.De azért így is jó.Szóval azért kaptam rá értelmes válaszokat,és ne csodálkozz,hogyha ezután is fogok itt feltenni kérdéseket.Más embereket is kérdeztem már meg ilyenekről.Nem,hogy nem segítettek,de még le is toltak amiatt h iet kérdezek.Ezért nem rohantam már vele hozzád.De azért kösz a választ.Amúgy meg honnan jöttél rá,h én vagyok az????

2012. márc. 18. 01:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi van? Egy kukkot sem értek.
2012. márc. 20. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!