Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jó abban ha valakinek van szerelmi kapcsolata?
Nos nekem még a büdös életben nem volt kapcsolatom lánnyal,de valahogyan ez hidegen hagy.Segítettem egynek,akinek tetszett egy fiú így az én segítségemmel összejöttek.És most ő akar nekem szerezni csajt.Na most?NEm szeretnék barátnőt :/ vagy ezt csak azért gondolom így mert még sohasem volt kapcsolatom így?Néha úgy "lepereg az életem előttem" vagyis végigigondolom h miket szeretnék majd csinálni stb. stb.,de lány sosincs benne.Ez most normális?
Am bocs h több kérdést tettem fel....
Mi a jó benne??? Majd megtudod ha már lesz ilyen kapcsolatod.
Am hány éves vagy?
Kedves előző kommentelő!
Én legalább tudom,hogy te ki vagy.Tudod ezt mondhattad volna a szemembe is.De azért így is jó.Szóval azért kaptam rá értelmes válaszokat,és ne csodálkozz,hogyha ezután is fogok itt feltenni kérdéseket.Más embereket is kérdeztem már meg ilyenekről.Nem,hogy nem segítettek,de még le is toltak amiatt h iet kérdezek.Ezért nem rohantam már vele hozzád.De azért kösz a választ.Amúgy meg honnan jöttél rá,h én vagyok az????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!