Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változott valakinek a kapcsolata miután megszületett az első baba?
Talán azért mert egy nőnek az elsődleges biológiai szerepe az anyaság? És nem az, hogyha megszületett a gyerek, karriert építsen?
Egyébként valahol érthető, gyerek megvan, onnantól fogva a nők sem "nőként" élik már meg magukat, hanem hogy a kis józsipistisárikata evett-e, jól alszik-e, jól van-e...
Szexelni nem lehet mert az orvos 3 hónapig eltiltott...
Aztán ha meg már lehet akkor: "Jajj halkan csináljuk, nehogy felébredjen...." stb stb stb.
Kinek van így kedve a nőjéhez?
Nálunk szerelem volt kezdetektől. 1 naptól együtt éltünk. 1 év után megbeszéltük, hogy jöhet a baba, azonnal sikerült. Megszületett. Igazából nem ekkor kezdődtek a gondok, hanem a 2. baba születése óta.
Igen, nincs semmi, de semmi, senki segítség, két gyerekkel, akik 10hós és 3 éves, nagyon nehéz egész nap, fárasztó, kimerítő, főzni, mosni, takarítani, gyereket nevelni.
Melyik férfi vágyik erre? De igen, meg kell ezeket csinálni, mert ki csinálja meg, ha nem te?!
Párom fürdetés körül jön haza jobb esetben, szinte időnk sincs egymásra. Hulla vagyok, Igen, megváltoztam, de nem érzem, hogy én lennék ezért a hibás.
Azóta se ölelés, se puszi, se szex.
Én a lányommal alszom, ő a fiammal a másik szobában.
Nincs jelenünk, jövőnk.
35körüliek vagyunk. MInden bomba huszast megnéz. Pedig én adok magamra, jól nézek ki. Mégis......
Teljesen kivagyok idegileg, önbizalmilag.
Egy ördögi kör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!