Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Változott valakinek a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változott valakinek a kapcsolata miután megszületett az első baba?

Figyelt kérdés
Tervezett babára gondolok, amikor mindkét fél nagyon akarja és miután megszületik(persze nagy a boldogság),utána eltávolodik a férfi a nőtől? Lecseng az újdonság varázsa és inkább anyának látja a párját, nem nőnek?
2011. dec. 20. 14:31
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szia!

Én 2 gyerekes családanya vagyok,a nagyobbik 4 éves a kicsi 1.Nálunk már akkor problémák voltak mikor a nagyobbik fiammal voltam terhes!Onnantól,hogy megtudta,hogy terhes vagyok(mindkettő gyermekünk tervezett baba volt),hozzám se ért,én nagyon szerettem volna szeretkezni,de ő nem.Elnéztem mert gondoltam bíztos azért,mert félti a babát....megszületett a kisfiúnk,alíg vártam,hogy leteljen a 6 hét gyerekágyas időszak és végre szeretkezhessünk,de nem történt semmi...nem akart,mindig fáradt volt,teltek múltak a hónapok és nem ért hozzám 1 újjal se!!!!Pedig vissza szereztem a régi súlyomat,adtam magamra,mindig csinos voltam.Kb 6 vagy 7 hónapos volt a nagyobbik fiam amikor elösször lefeküdt velem!!!Arra már nagyon kivoltam idegileg,az önbizalmam egyenlő volt a 0-val.2 éves volt a fiam mikor úgy döntöttünk,hogy legyen még egy gyerek.Mondtam is neki,hogy ahhoz le is kéne feküdnünk egymással,hogy gyerek legyen belőle...a második babánknak szinte alíg volt esélye,hogy meg foganjon,amennyit mi együtt voltunk,mégis sikerült neki!:)megint 9 hónapig semmi,megszületett ő is teltek múltak a hónapok,havonta 2 havonta 1 szex nyögve nyelősen muszályból,de már nem érdekel!!!!A második fiam születése után teljesen meg változtam!!Kezdek kiteljesedni mint nő mint anya!Elkezdtem edzeni,ha kell hajnali 5-kor felkelek,hogy tudjak súlyzózni,sokan írigykednek is rám,hogy 2 gyerek mellett,hogy tudok ilyen jól ki nézni.Megtanultam beosztani az ídőt,hogy ne csak egy zsákot hordó anyuka legyek,hanem egy szexi nő is!A helyzet nem változott köztünk de már nincs önbizalom hiányom!Teljes értékű nő vagyok!minap összefutottam egy régi férfi ismerősömmel,akinek le esett az álla amikor meglátott és mondta is,hogy kár,hogy férjnél vagyok mert régen titokba oda volt értem és most vállalna akár a két fiammal is!!!A férjem is kezdi észre venni,hogy mennyi férfinak tetszem,de természetesen ezek után se hajlandó szexelni velem!De engem ez már nem érdekel.Boldog vagyok így is!Boldoggá tesznek a gyermekeim és jól érzem magam a bőrömbe!!!

2011. dec. 20. 17:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Segíteni sajna nem tudok. De ez iszonyatosan elkeserítő. Tényleg ennyire undorítóak a férfiak? Próbáltál vele beszélni erről? Elmondtad, hogy mit érzel?
2011. dec. 20. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!