Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek lett már kapcsolata véletlen találkozásból?
Ezt úgy kell érteni, hogy mondjuk van egy elintézni valód, de te külső tényezők hatására nem tudsz odaérni időben ahová kell, és akkor BUMM... megtörténik a "csoda".
Volt már így valaki? Tart esetleg még a kapcsolat?
egyszer eltévedtem Budapest 13. kerületében....aztán 1 14 év körüli kis csaj elkezdi merre mész szépfiú....mondom keresem ezt és ezt a helyet. kérdem tudom, h hol van erre ő szoktál te füvezni mondom nem és szex vagy francia érdekel nem sok 2000....elgondolkodtam és majdnem belementem.... kis hijja volt....de aztán mégsem.
elkísért és elköszöntünk....már bánom, h nemet mondtam.19f
én véletlenszerűan találkoztam a párommal a villamosmegállóban:)
későn mentem haza a suliból mert ofőmmel beszélgettünk és anyukám hívott ,hogy na mostmár menjek haza és a villamosmegállóban egyszercsak találkozott a tekintetünk,visszaszállt utánam és leszállt ott ahol én aztán egy darabig csak ment és végül megszólított,telefonszámot cseréltünk és két napra rá randiztunk,azóta együtt is vagyunk hálistennek.(két éves a kapcsolatunk)
Igen:)Városnapok voltak, véletlenül találkoztunk. Csak 2 hónapig tartott,de nem bántam meg,mert szép nyár volt:)
15/L
Első, szerintem a kérdező nem ilyen jellegű "csodákra" gondolt... :DD
Velem történt már ilyen amúgy. Bár szerintem kicsit morbid:) Most télen történt:
Mentem hazafelé, egyszer csak egy lány elsietett mellettem. Olyan szép volt, legszívesebben utánamentem volna, de persze nem volt hozzá merszem:) Aztán egyszer csak megcsúszott a jégen. Kicsit vicces volt, de aztán láttam hogy nem bír felkelni. Na mondom f@sza....
Odasiettem, megkérdeztem mi a baj ő meg mondta, hogy nem bír ráállni a lábára. Szóval mentünk a kórházba stb amit csak el tudtuk képzelni. Miután ellátták meg minden, ottmaradtam vele, amíg szülei nem jöttek..
Mikor jobban lett, találkoztunk. Azóta együtt vagyunk :))
Hát véletlenek nincsenek...
De én Fejér megyei vagyok, és mentünk osztálykirándulásra, Nyíregyházára, és ott egy boltba találkoztam egy sráccal, aki elkezdett velem beszélgetni, kérdezte, honnan jöttünk stb stb, majd elkérte a számom, és a nevem, sokat beszélgettünk ezután. 1 év múlva mindketten Budapestre költöztünk, és elkezdtünk egymással járni.
Én 16 ő 18 éves volt. Azóta is együtt vagyunk, több mint 10 éve házasok, 2 babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!