Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy ő életem szerelme? Ez lehet véletlen?
Sziasztok! Van egy srác akivel körülbelül 7 éve "ismerjük" egymást. Néhányszor már beszélgettünk az utóbbi 2 évben, azelőtt csak sokszor összefutottunk véletlenül, mint 2 idegen az utcán. Soha nem éreztem ilyesmit senki iránt, feltétel nélküli szeretetet, boldog vagyok, ha látom. :) Eddig egy két alkalommal volt köztünk kicsit több is. Tehát mindkettőnknek tetszik a másik, de még sincs semmi... Voltak közben kapcsolataim, de senki iránt nem éreztem ilyet. Nem tudom lehetne e köztünk valami, mert ha akarna valamit már lépett volna, de az is lehet, hogy gyáva ... vagy fél. Szerintetek? Nektek van ilyen személy az életetekben?
19/L (Kecskemét)
Nekem is van egy ilyen férfi... nehéz ügy. Bár nekem nemrég derült ki, hogy tetszem neki, pár napja :D
Szóval, szerintem van remény, én sose gondoltam volna, hogy majd egyszer lépni fog, de hátha neked is szerencséd lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!