Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A hirtelen elsőlátásra szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hirtelen elsőlátásra szerelem vagy a szépen lassan szerelme esők járnak jobban?

Figyelt kérdés

Láttam már első látásra szerelmet. Az első hónapokban maga volt a tökéletes pár de amint észrevettem utána ráuntak egymásra és szétmentek. A másik verzió mikor először találkozgattak és hónapok elteltével egyre jobban megkedvelték egymást és egyre jobban szerelmesek lettek.

Én a második csoporthoz tartozom.

Van ilyesfajta tapasztalatok vagy egyik vagy másik csoportba? Csak érdeklődő kérdés mert most elgondolkoztam:) Köszi ha válaszolsz!

2012. jan. 4. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs különbség a két kategória között. Szerintem nem több az esélye hogy hosszú lesz a kapcsolat ha az egyik vagy a másik kategóriába tartozik a kapcsolat
2012. jan. 4. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:

SWzerintem szerelem elso latasra letezik...de amilyen gyorsan jon olyan gyorsan megy, bar nagyon heves. Nem igazi szerelem, hanem fantazia, kepzelges, rozsaszin kod.

A lassu viz partot mos, lehet unalmasabb az elejen de nagyon erosen osszekot az ido, melyre hatol, es folyamatosan lesz heves, mely, szakitaskor nagyon fajdalmas.

Tortent velem mindketto, az elso tipus csak egy lezart emlek, a masik fajo emlek:(

2012. jan. 5. 15:51
 3/3 anonim ***** válasza:
a lassan szerelmebe esők, szerintem hisz ha valakibe beleszeretesz akkor őt ismered mindenesül a hibáival együtt..de ez lehetetlen akkor ha még sosem beszéltetek. szóval az utobbi:)
2012. jan. 5. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!