Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog még keresni? Milyért tehette ezt? Lesz még folytatás? Vagy hívjam én fel elsőnek? Lehet ez aféle szerelem elsőlátásra?
sztem nem érdemes egy fiú miatt megrontanod a kapcsolatod egy csomó emberrel.
ha az a csaj a nővéred barátnője . akor szerinted meikőtök oldalára áll majd?
komolyan megér ez ennyit?
nincs más mit tenned,várnod kell!
HA tényleg érdekled,keresni fog.
mondjuk..nemtudom az hogy fog kijönni,hogy elszeded a tesód legjobb barátnőjének a pasiját,de ha téged választ,akkor az ő dolga :)
Elolvastam.
NAÍV VAGY. Bocsánat, hogy a lelkivilágodba tiprok, de muszáj. Pontosan látszott, mennyire vagy beindulva, ezt kihasználni nem nagy művészet, bár gerinctelenség.
2. Miből gondolod, hogy ha összejönnétek, nem csinálná ugyanezt a TE hátad mögött?
Egy gerinctelen gyerek elkapott egy könnyű prédát valami házibulban. Ennyi történt, és ha jót akarsz magadnak, és nem szeretnéd végigszenvedni a következő 1.5 évet, akkor nem kezdjél ezzel a sráccal.
Hidd el, és is voltam hasonló szituációban (nem volt mondjuk barátnőm), bár nem vagyok rá büszke.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!