Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha vkit azért tesznek lapátra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vkit azért tesznek lapátra mert nem dolgozik sehol az azt jelenti hogy soha nem volt igazi a szerelem?

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
igen.
2011. nov. 11. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül jelenti azt.

Én egyszer szakítottam valakivel hasonló okból, de azért sok mindentől függ ez, a körülményektől... Mert annak, hogy valaki nem dolgozik, sokféle háttere lehet.

2011. nov. 11. 18:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Mit értesz körülmény címszó alatt?

Mit jelent ez?

2011. nov. 11. 18:38
 4/6 WhiteLabel ***** válasza:
gondolom azt hogy rajtad akar élősködni.
2011. nov. 11. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az, hogy nem dolgozik, a lustaságából adódik például. Egyszerűen 'szik a dologba. Na az ilyen kiábrándító tud lenni.
2011. nov. 11. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát pont nem azt :)

De akkor elmondom, hogy nálunk milyenek voltak a körülmények.

A srác, akivel együtt voltam, nem dolgozott, de neki igazából elég "kényelmes" volt így. Nem is vitte túlzásba a munkakeresést, és céltalanul tenget-lengett minden nap. Éjjel későn feküdt le, másnap délben kelt, csak akkor fürdött, ha ment valahova vagy velem találkozott, és kb. a kisujját nem tette keresztbe, hogy egy picit is segítsen az őt eltartó (megjegyzem 60 éves és beteg) anyjának.

Nem konkrétan azért szakítottunk, mert nem dolgozott. Hanem ez az életmód és hozzáállás kiábrándított teljes mértékben. Pedig a kezdetekkor tényleg szerettem, sőt sokáig még így is, de egy idő után romlott a helyzet, és nagyon irritált.

2011. nov. 11. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!