Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt valakivel olyan, hogy nem lehettek valami miatt
teljesen boldogok és kezdett kihűlni a szerelem?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy például nem tudtak eleget találkozni, és az a kis idő, amit együtt töltöttek is végül szenvedés volt, mert tudták, hogy ilyen kevés együtt töltött idő nem vezet semmi jóra? Fokozatosan a szenvedés a hiány miatt a szerelem átváltott szeretetre. Egyik fél érezte, hogy nem tudja boldoggá tenni a másikat külső körülmények miatt,hiaba is akarja és ezért inkább elváltak. Valakivel volt ilyen? Kb ebben a helyzetben vagyok, tudjuk, hogy fél éven keresztul ez menne, hogy nem tudunk talalkozni eleget, és csak szenvedunk, es ezert inkabb szetmentunk. Kivancsi lennek ilyen történetekre, és persze a folytatásra, hogy vajon ilyenek utan van/lehet folytatás?
Nekünk néhányszor, mikor "elengedem" magam eléggé negatív fele megy a kapcsolatunk.
Ez azt jelenti, hogy kevesebbet nevetünk, ingerlékenyebb vagyok vele, mint általában, kevesebbet simogatom és egyéb apróságok.
Ilyen időszakban szerintem mindkettőnk érzi, hogy ez nem olyan, mint volt.
Ilyenkor, mikor múlóban van valami észreveszed a valódi értékét, mert mikor alapvető a számodra az a valami, akkor nem becsülöd meg igazán.
Ennek hatására újra rákapcsolok, önmagamat adom, írok neki verset, veszi neki valami kis ajándékot, ilyen apróságok és helyreáll a kapcsolatunk, a mutató a pozitív irányba mutat. :)
2011. nov. 11. 19:26
2/11 A kérdező kommentje:
Köztünk alapvetően nincs semmi gond. Még most is meg tudjuk egymást nevettetni, megosztjuk egymással az örömünket, bánatunkat és érdeklődünk egymást iránt. Ha közel laknánk egymáshoz, akkor nem lenne semmi probléma. 2 hete úgy döntöttünk, hogy szétmegyünk, mert heti 3-4 óra találkozás nem sok minden. És sokszor még az is kétes. Fél évig még biztosan ez fog menni. Minden nap felhív engem, hogy mi újság velem. Nem akarja velem megszakítani a kapcsolatot, de azt meg nem is kéri, nem is kérheti, hogy én várjak rá. Nem zárta ki a lehetőséget, hogy fél év múlva újra együtt legyünk. Érdekes helyzet van....Valakivel már volt ilyen, hogy fél év után vagy több idő után újrakezdték és újra lángolt a szerelem?
2011. nov. 11. 19:38
3/11 anonim válasza:
vannak olyanok akik újra kezdték és nem is fél év után,hanem kb vagy 1 év után...ezt eljátszották vagy 2-szer és most már együtt vannak 6 éve...persze hogy lehet ha igazán szereted akkor lehet..
2011. nov. 11. 19:48
4/11 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, hogy hogy alakulnak az érzéseink az idő alatt. De nem tudom mi lenne jobb: megszakítani vele a kapcsolatot, vagy pedig tartani vele a kapcsolatot. Minden nap felhív engem többször is, persze én ennek nagyon örülök, de félek tőle, ne hogy a sok beszélgetés miatt át ne váltson ez az egész baratságba. Nem tudom mit kellene tennem....
2011. nov. 11. 19:51
5/11 anonim válasza:
hát velem is kb ez volt a helyzet..nagyon megszerettük egymást én a végén azt vettem észre,h beleszerettem,és ő is állítólag Szeret..de probálta tudatosan ugy intézni a dolgokat,h ő ne tudjon belémszeretni mert ő csak 1 évet van ebben a városban meg nagy a korkülönbség...heti 2-3szor találkoztunk,és ez nekem nagyon rossz volt,mert többet igényeltem volna,de közölte egyszer mikor összevesztünk,h ő azért nem jön át többször mert ha több időt tölt velem,ha lát,érez,csokol akkor szerelmes lesz belém és nem akar magával kicseszni..és inkább keressek 1 korombelit aki több időt tud velem tölteni stb...utána hónapokig még néha irogatott h szeret,imád stb...majd 1 jó ideje már nem keresett mert asszem összejött az exével de állítolag még szeret meg multkor is érdeklődőtt h mi velem a helyzet,pasi fronton stb..
de tegnap is meg előtte is fenn volt msnen de nem írt rám..:(
21/l
2011. nov. 11. 20:01
6/11 anonim válasza:
és még annyit,h én személy szerint megszakítanám a kapcsolatot mert tudom h nekem is amikor bejelentkezik msnen nagyon durván elkezd dobogni a szívem és így nehezebb felejteni...
és pont most mondta 1 pasi ismerősőm,h tiszta fiu-lány barátság nem létezik,exeknél meg főleg nem...
21//l
2011. nov. 11. 20:05
7/11 anonim válasza:
Szerintem beszéljétek meg, hogy mindkettőtöknek mi lenne a legjobb. Mióta vagytok együtt amúgy? És hozzáteszem, hogy én, ha biztosra tudnám, hogy a másik fél is ugyanúgy szerelmes mint én, nem hagynám annyiban a dolgot. Ha ott volt valódi szerelem, akkor az nem fog olyan könnyen elnmúlni. Csak még izgalmasabbá fog válni a dolog, még jobban fogtok örülni egymásnak, amikor újra látjátok egymást. Milyen gyakran találkoztok?
2011. nov. 11. 20:16
8/11 anonim válasza:
Bocsi a szóismétlésért, utolsó voltam.
2011. nov. 11. 20:17
9/11 A kérdező kommentje:
Elméletileg mi már nem vagyunk egyutt 1 hete, de eppen ugy telefonalunk/beszelgetunk, mintha egyutt lennenk. Csak most gyakran az a téma, hogy miért van ez így. Csak annyi a kulonbség, hogy a vasárnapi egyetlen egy heti találkozásunk megszünt.Lehet, hogy fogunk találkozni valamikor, beulunk valahova, kiváncsi leszek, hogy milyen érzések fognak előtörni. Ő annyit mondott nekem, hogy benne ott van a motiváció, hogy küzdjön értem, de tudja, hogy most nem szabad. Ha fél év múlva is így fog érezni, akkor nem fogja érdekelni, hogy nekem van barátom, akkor is vissza fog szerezni. Csak attol félek, hogy ez el fog múlni, amit most érez
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!