Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért csalom meg, hagyom el a párjaimat, mert igazi férfi vagyok? Igazi férfias férfiak ti hogy tudtok hűségesek maradni a párotok iránt?
Magamról is tudom, hogy eléggé férfias vagyok, szeretek is férfi lenni, nagyon szeretem a nőket is. A nők is érzik ezt, mert eléggé könnyen feltudom szedni őket. Azt mondják, hogy kisugárzás, kémia olyan nálam, ami miatt ilyen sikerem van.
De sajnos szinte, minden barátnőmet, vagy elhagytam vagy megcsaltam, egyszerűen hajt a vágy a következő nő iránt, nem tudom miért, nem tehetek róla, de nem volt jó megbántani őket.
Szerintetek miért lehet ez....talán éppen ennek a plusz kisugárzásnak lehet ilyen mellékhatása, hogy ilyen sokszor félremegyek?
"az egyik barátom ilyen férfiatlan kis mulya fiú 23 éves és már házas totál hűséges tudom soha nem csalná meg a feleségét"
na ebből látszik, hogy semmit de semmit nem tudsz a nőkről és nem értesz hozzájuk. a férfiasság nem abból áll hogy kihasználod, majd eldobod, netán még meg is csalod a barátnőidet.
attól hogy egy férfi 23 évesen házas azt jelenti, hogy képes felelősségteljes döntést hozni, tudja mit (kit) akar, és ennek megfelelően cselekszik.
nem tudom hány éves vagy, de az biztos hogy éretlen. ha nem az lennél, nem így viselkednél.
az én férjem 22 volt mikor összeházasodtunk én 25. határozott, hozott egy döntést (amikor megkérte a kezem) hogy velem akar lenni, és kitartott mellette, vállalva érte a felelősséget. azóta is boldogok vagyunk.
az hogy a barátod nem csalja meg a feleségét tisztesség kérdése, nem mulyaságé.
még gyerek vagy! talán idővel kinövöd.
27/N
"azért tapadnak jobban inkább anők egy férfias férfira aki nem érzelmes, mint egy mulya férfira aki pedig érzelmes"
NEM! Nem, nem, nem és végül NEM! Taszító egy érzéketlen férfi. Legalábbis számomra.
Azt meg vedd tudomásul, hogy a férfiasság nem arról szól, amiről te hiszed!
Tudd meg, hogy egy szűz férfi is lehet férfias, és egy olyan is, aki átment a fél városon. Ugyanúgy férfiatlan is lehet mind2. NEM ETTŐL FÜGG!
Ennek semmi köze a férfiassághoz. Több férfias, határozott, erős egyéniségű férfit ismerek, aki egyben egyenes, őszinte, becsületes, és hűséges. Nekem valahogy a másik becsapása, megcsalása, vagy az, hogy nem tud valaki uralkodni magán, nem is annyira férfias tulajdonság.
Neked valószínűleg olyan a fellépésed, úgy tudod magad előadni, ami sok nőnek tetszik, ezért van sikered. Amiért pedig nem vagy hűséges az szerintem vagy attól van, hogy nem vágysz tartós kapcsolatra, vagy attól, hogy olyan vagy, attól, hogy nem te irányítod az életed, hanem a hormonjaid. Vannak, akik ezt soha nem tudják kinőni.
Azért látom a barátaidat is nagyon megbecsülöd. Semmi férfias nincs abban, hogy megcsalod a barátnődet, bunkóság viszont annál több. Nekem is van, hogy megtetszik egy pasi, mert jól néz ki meg minden de attól még nem történik semmi. Attól vagyunk emberek, hogy tudunk uralkodni magunkon.
Egyszerűen tisztelet, megbecsülés és elhatározás kérdése ez. Ha tényleg a párodként tekintessz a nőre akivel együtt vagy, akkor nem ugrassz rögtön más ágyába, azért mert te hűűűű de férfias vagy.
Amúgy attól még, hogy valaki külsőre nem egy alfa-hím még nem biztos, hogy "mulya" is.
Te most itt férfiasnak nevezed magad, de ha veled csinálnák ezt akkor fogadjunk nem azt mondanád, hogy de jó nő volt, minden pasinak ő kellett és hát istenem, hajtotta a vágy. Akkor minden nő büdös ri**nc lenne meg hasonlók.
Egyetlen nő sem érdemli meg azt, hogy hűséges legyél hozzá, aki pedig megérdemelné, az nem fog arra kérni, hogy hűséges legyél *.*
Remélem kellően bölcs voltam.
Amúgy pedig így kell csinálni. Én is így nyomom, lassan szar, mert úgy érzem, h képtelen leszek bármikor komoly kapcsolatra. Meg sosem udvarolok 5-6 percnél többet. Valaki vagy akar valamit, vagy csá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!