Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért csalom meg, hagyom el a párjaimat, mert igazi férfi vagyok? Igazi férfias férfiak ti hogy tudtok hűségesek maradni a párotok iránt?
Magamról is tudom, hogy eléggé férfias vagyok, szeretek is férfi lenni, nagyon szeretem a nőket is. A nők is érzik ezt, mert eléggé könnyen feltudom szedni őket. Azt mondják, hogy kisugárzás, kémia olyan nálam, ami miatt ilyen sikerem van.
De sajnos szinte, minden barátnőmet, vagy elhagytam vagy megcsaltam, egyszerűen hajt a vágy a következő nő iránt, nem tudom miért, nem tehetek róla, de nem volt jó megbántani őket.
Szerintetek miért lehet ez....talán éppen ennek a plusz kisugárzásnak lehet ilyen mellékhatása, hogy ilyen sokszor félremegyek?
Az éppen férfiatlan viselkedés, ha ennyire gyalázod azokat, akiket elvileg szeretsz.
Az nem mulya, ha nem tudja megcsalni a feleségét, és 23 évesen házas, miért lenne az? Te mulyább vagy, mert képtelen vagy felnőni annyira, hogy felelősségteljes, komoly, tartós döntéseket hozz, inkább, mint valami hormonban úszó 15 éves, mmész a farkad után. Ez messze nem férfias, ez szánalmas. Az igazi férfi az őszinte és megbízható, nem pedig csalfa és egoista.
az hogy úgy viselkedsz mint egy állat,mész tovább és dugsz akit bírsz nem azt jelenti hogy férfias vagy
ez szánalmas,nem csak a hormonok határozzák meg azt hogy mennyire vagy férfi hanem a viselkedésed,és ez a "férfiasság"arra jó hogy még több nő legyen összetörve,még többen azt higgyék hogy értéktelenek,vagy pedig hogy csak arra jók hogy megdugják őket
sok mindennek lehet nevezni csak férfinak nem
amúgy ha a véleményünket kéred ne kezd el megmagyarázni a saját "igazadat" hanem gondolkodj el azon amit írunk
Egy olyan ember aki megcsalja a párját vagy állandóan dobja a nőket köszönő viszonyban sincs a férfiassággal.
Neked inkább az egód nagy és sok a naiv lány aki beveszi a színészkedésed ,hogy hű ,de jó férfi vagyok.
Lehet ,hogy az elején beveszik ezt a csajok ,de attól kezdve ,hogy megcsalod őket már mind azt gondolja ,hogy egy ………… alak vagy.
Innentől jön az ,hogy egyáltalán nem vagy férfias ,mert neked ez pár hétig vagy hónapig tart ez csak egy szerep, megjátszás.
Ha férfias lennél egy életen át tudnád tartani ,mert az nem csak egy szerep lenne hanem Te lennél.
Így viszont csak egy csinos pofival megáldott ……….. vagy.
A ….. azt jelenti amit a szegény megcsalt volt barátnőid mondanak rád. Mindenki fantáziájára bízom ,hogy mi lehet az! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!