Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi vagyunk furák vagy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vagyunk furák vagy mindenki más?

Figyelt kérdés

Párommal egy buliban ismerkedtünk meg,hozzá teszem,sose szerettem buliban ismerkedni,ha igen,az is csak kavarás szintjén.De ő teljesen más volt,szerelem első látásra.Már az első este elcsattant a csók.Aztán első héten rengeteget beszéltünk telefonon,és találkoztunk is,rá 1 hétre "összejöttünk" rendesen,és ő 1 hét és 3 napi ismeretség után véletlen elszólta magát,hogy szeretlek.Én 2 hétre utána mondtam ki neki. (az egyik előző kérdés ihletett meg,ahol még 8 hónap után se mondják).Mi azóta is minden nap többször.1,5 hónap után feküdtünk le,nekem ő volt az első,a szex azóta is nagyon jó.Rengeteg mindent csináltunk már együtt,ismerjük egymás családját,teljesen nyíltak vagyunk,4 hónap után már pukizni is mertünk egymás előtt,sőt pisilünk is ha arról van szó.Sokszor nem értem,hogy velünk van a baj,hogy túl nyíltak vagyunk,vagy másokkal?

19/L(19/F)

2013. jan. 23. 11:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem vagyok őrült, csak az én valóságom más, mint a Tiéd. Ilyen dolgok miatt kár a másik felett pálcát törni. Kinek a pap kinek a paplan...
2013. jan. 24. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!