Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kéne hogy a monogámia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne hogy a monogámia követendő példa legyen, nektek is elegetek van abból hogy szinte mindenki ezt szajkózza?

Figyelt kérdés

Én inkább a nyitott kapcsolatok híve vagyok,minek egy emberre vesztegetni az összes idődet,mikor olyan gyorsan repül az idő?

Azokat én is elítélem,akik csalják a párjukat,fűvel,fával,mert nem tudják mit akarnak,lusták kinyitni a szájukat,illetve ilyen partnert keresni,aki szintén vevő a nyitott kapcsira.

2013. jan. 4. 16:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Voltál te már szerelmes? Szerintem nem...
2013. jan. 4. 16:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szorítanak fegyvert a fejedhez, hogy légy monogám. Csak azok szajkózzák, akiknek erre van igényük. Ha te nem akarsz monogám lenni, az a saját magánügyed. :)
2013. jan. 4. 16:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Azért, mert ha szerelmes vagy, arra vágysz,hogy a párod is téged alarjon a legjobban, te tetszél neki, veled akarjon szexelni - emiatt van a féltèkenység.

Ez tiszta kémia, semmi más, ilyen hormonok termelődnek. A szzexkapcsolag lehet nyitott, de szerelmi nem erről szól. De szerintem még nem voltál szerelmes, mert akkor a szíved megőrülne a gondolattól, hogy a szerelmed mással élvezkedik...

2013. jan. 4. 16:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem kell. Mindenki azt csinál, amit akar. Keress olyat, aki úgy gondolkodik mint te. Ezen túl meg ne hőbörögj, más is megválasztja hogy miként akar élni.
2013. jan. 4. 16:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Undorító ember lehetsz, te nem kapcsolatra vágysz!

Egyedül a szex ami téged hajthat :SS

Gondolom szerelmes sem voltál soha :SS

2013. jan. 4. 16:50
 6/11 anonim ***** válasza:
9%

"Csak azok szajkózzák, akiknek erre van igényük."

Szerintem meg csak azok szajkózzák, akik szeretnék elhinni, hogy erre van igényük. Aki boldog évtizedeken át egy ember mellett, az nem szajkózik semmit, tökéletesen tudja, hogy jó helyen van, nincs meggyőzési kényszere.

Ami az eredeti kérdést illeti, az emberekbe ez van belekódolva társadalmilag, és az emberek nagyrésze képtelen önállóan véleményt kialakítani valamiről.

Eközben, a társadalmi elvárásokkal szemben biológiailag totál nem vagyunk monogám lények. Ha így lenne, sosem kívánnánk meg valaki mást, sosem játszanánk a gondolattal, hogy milyen lenne az életünk valaki mellett, aki nem az aktuális kapcsolatunk. Elemi vágyunk van másokra, a változásra, az intenzitásra, de túl sok nehézségbe ütközik ez mind érzelmileg, mind társadalmilag, és az emberek nagyrésze nem tud ezzel mit kezdeni.

Épp ezért, noha senki nem szorít fegyvert a fejedhez, nem is sok olyan férfit vagy nőt fogsz találni, akik érzelmileg elég érettek és stabilak egy nyitott kapcsolathoz. Még amikor azt gondolják magukról, hogy elegek hozzá, akkor is sokszor kiderül, hogy agyban megy csak a dolog, de összeomlanak, amikor érzelmileg próbára teszed őket.

Nincs miért követned az általános példát, ha nem erre vágysz. De nem feltétlenül lesz egyszerű dolgod, mert kicsit árral szemben kell evezned.

2013. jan. 4. 16:53
 7/11 A kérdező kommentje:

"ma 16:53"

Köszönöm,vannak még intelligens emberek,nagy csoda!

Aki írt hogy undorító vagyok!

Te meg paraszt drágám,mivel egyáltalán nem érzem magam annak!

Abban mi az undorító,hogy nyitott kapcsolatot kezdek valakivel,közös beleegyezés alapján,és nem hazudunk egymásnak?

Inkább az az undorító,aki a külvilág felé azt mutatja,hogy harmonikus monogám kapcsolatban él,aztán orrba,meg szájba megcsalja a párját,mivel ahhoz gerinctelen,hogy bevallja másnak,no meg magának,hogy képtelen monogám kapcsolatban élni,mivel szereti a változatosságot!

2013. jan. 4. 18:31
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
16:53 vagyok ismét, és ne törődj a trollválaszokkal. Nincs nagyobb érték egy emberi kapcsolatban az őszinteségnél, a legtöbb (ha nem az összes) probléma hazugságokból, elhallgatott vagy az agyunk mélyén önvédelemből automatikusan eltemetett dolgokból lesz. És a vágy a változatosságra nem kivétel ez alól, csak kevesen intelligensek és érettek eléggé, hogy ezt egyáltalán saját maguk előtt minden probléma nélkül beismerjék. Remélem, találsz valakit, akivel igazán képes leszel megélni ezt. Nekem eddig nem sikerült. :)
2013. jan. 5. 00:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem is könnyű egy hozzátok hasonló erkölcstelen gondolkodású és ezt ösztönökre kenő alanyt találni.Kizárólagosan a te felelősséged ha ezt akarod,ilyen a lelked másnak meg más milyen és eszébe nem jutna,igénye sincs pusztán változatosság kedvért felrúgni egy boldog kapcsolatot.
2013. jan. 5. 10:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Jogod van korlátoltnak lenni. :)
2013. jan. 5. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!