Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene van a mai férfiak egy részével? A monogámia már smafu?
Én ilyenről még nem is hallottam.
Nincs feleségem,de én biztos,hogy kezét lábát eltörném annak aki bepróbálkozna nála.Szerintem az a házasság ahol a férfi csak úgy kölcsön adná a nejét egy körre az már rég rossz.
21/F
A régi férfiak egy része meg csak a párjával kapcsolatban érezte/érzi kötelezőnek a monogámiát, saját magára nem. Az se jobb, sőt, még rosszabb is.
A mai napig inkább ilyenekkel találkozom, persze azokon felül, akik egyformán elvárják a monogámiát mindkét féltől. Az általad leírt jelenségbe nem igazán futottam még bele tömegesen.
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__3427424-van-itt-meg-olyan-akit-nem-zavar-ha-a-parja-massal-is-lefekszik
Itt egy díszpéldány példaként ^^^
Egyébként örülök hogy vannak még akik hasonlóan elítélik az efféle nyíltságot mert egy kapcsolat két emberről szól, ketten alkotnak egyet. Nem akartam általánosítani, szerintem nem is tettem.
Van ilyen, de ez csepp a tengerben. Ahogy ott írta valaki: léteznek swinger klubok, nyitott kapcsolatok, de nem ez jellemzi a többséget. Vannak országok, ahol poligám életvitelt folytatnak az emberek (bár többnyire csak egyoldalúan), ott az a természetes. Pedig ugyanazon fajhoz tartozunk.
A monogámiának megvan a maga miértje, történelme. Ha érdekel, olvass utána, érdekes téma. Ezt főleg azért mondom, mert felhoztad az állatvilágot is példának.
Bár nekem érdekes, hogy amikor abban a kérdésben valaki felhozta a poligámia védelmére az állati ösztönöket és leszólták ezért, te is az állatvilággal jössz a monogámia védelmére.
Egyre értéktelenebbek az emberi kapcsolatok sajnos.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!