Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van-e olyan közületek, vagy ismertek-e olyan lányt (folyt. )?
...akit monogám kapcsolat érdekel, és elvből nem akar alkalmi szexelni, de ha van (vagy lenne) párja akkor benne van a perverzebb dolgokban is, mint pl. szexjátékok (színjátszás, ágyhoz kötözés, egyéb segédeszközök) vagy popsiszex?
Kíváncsi vagyok létezik-e ilyen lány egyáltalán :)
Poposzex neked perverz?:D
Amúgy vannak ilyen lányok, sőt. Minden lány ilyen, aki nem rib@nc. Vagy nem prűd, frigid.
Pedig azt hittem hogy én perverz vagyok...de lassan kiderül hogy tévedtem :D Akkor úgy néz ki szexuálisan nem hozzám illő barátnőt választottam :P
Nektek akkor mi a perverz? Mondjuk amit ti is megcsinálnátok.
Csak hosszú kapcsolataim voltak. Én csak monogám párkapcsolatban tudok igazán feloldódni, ezért nem is vágyom egyéjszakás kalandokra. Viszont az ágyban, a párommal igazi vadmacska vagyok, és bármilyen játékban benne vagyok. A popsiszex az egyetlen kivétel. De ha a páromra nem lenne kicsi a normál méretű óvszer, lehet, hogy arra is rá tudna venni.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!