Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi vagyunk furák vagy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vagyunk furák vagy mindenki más?

Figyelt kérdés

Párommal egy buliban ismerkedtünk meg,hozzá teszem,sose szerettem buliban ismerkedni,ha igen,az is csak kavarás szintjén.De ő teljesen más volt,szerelem első látásra.Már az első este elcsattant a csók.Aztán első héten rengeteget beszéltünk telefonon,és találkoztunk is,rá 1 hétre "összejöttünk" rendesen,és ő 1 hét és 3 napi ismeretség után véletlen elszólta magát,hogy szeretlek.Én 2 hétre utána mondtam ki neki. (az egyik előző kérdés ihletett meg,ahol még 8 hónap után se mondják).Mi azóta is minden nap többször.1,5 hónap után feküdtünk le,nekem ő volt az első,a szex azóta is nagyon jó.Rengeteg mindent csináltunk már együtt,ismerjük egymás családját,teljesen nyíltak vagyunk,4 hónap után már pukizni is mertünk egymás előtt,sőt pisilünk is ha arról van szó.Sokszor nem értem,hogy velünk van a baj,hogy túl nyíltak vagyunk,vagy másokkal?

19/L(19/F)

2013. jan. 23. 11:33
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem hogy 8 hónapja tart a szerelem:)
2013. jan. 23. 11:34
 2/21 anonim ***** válasza:
Gratula §:-D
2013. jan. 23. 11:35
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
F.ngtok és hugyoztok együtt?! Pedig azt hittem ez egy szép romantikus történet lesz:(
2013. jan. 23. 11:35
 4/21 anonim ***** válasza:
Szerintem pont az a jó, hogy nyíltak vagytok, azt pedig, hogy más mondogatja-e hogy szeretlek és hogy mennyi idő után, embere válogatja.
2013. jan. 23. 11:36
 5/21 anonim ***** válasza:

Nem , egyáltalán nem (:

Szeretitek egymást és ez a lényeg!

2013. jan. 23. 11:36
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Most elképzeltem ahogy kézenfogva szaladtok a mezön és kánonban pukiztok :D elég vicces köszönm feldobtátok az unalmas délelöttömet :D

Amugy teljesen normális az a része, hogy nyiltak vagytok. :)

2013. jan. 23. 11:37
 7/21 anonim ***** válasza:

"F.ngtok és hugyoztok együtt?! Pedig azt hittem ez egy szép romantikus történet lesz:("

ennél romantikusabb dolog,szerintem nincs is.:D

2013. jan. 23. 11:38
 8/21 A kérdező kommentje:
Lehet nevetni,de a pukizás is egy természetes dolog,a pisilés meg akkor fordul elő ha együtt fürdünk,most nem fogunk azért kimenni addig:)
2013. jan. 23. 11:39
 9/21 anonim ***** válasza:
49%

ma 11:39

erröl meg az ugrott be mikor valamelyik Family guy részben Meg és stewie együtt fürdik és mindketten pukiznak :D

hát ha zuhanzás közben a szeretett högly levizelné a lábamat lehet én vágnék egy fejet. :D

2013. jan. 23. 11:41
 10/21 A kérdező kommentje:
:D nagyon viccesek vagytok...nyílván wc-be intézem a dolgom,ahogy szokás a normál embereknél általában
2013. jan. 23. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!