Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi vagyunk furák vagy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vagyunk furák vagy mindenki más?

Figyelt kérdés

Párommal egy buliban ismerkedtünk meg,hozzá teszem,sose szerettem buliban ismerkedni,ha igen,az is csak kavarás szintjén.De ő teljesen más volt,szerelem első látásra.Már az első este elcsattant a csók.Aztán első héten rengeteget beszéltünk telefonon,és találkoztunk is,rá 1 hétre "összejöttünk" rendesen,és ő 1 hét és 3 napi ismeretség után véletlen elszólta magát,hogy szeretlek.Én 2 hétre utána mondtam ki neki. (az egyik előző kérdés ihletett meg,ahol még 8 hónap után se mondják).Mi azóta is minden nap többször.1,5 hónap után feküdtünk le,nekem ő volt az első,a szex azóta is nagyon jó.Rengeteg mindent csináltunk már együtt,ismerjük egymás családját,teljesen nyíltak vagyunk,4 hónap után már pukizni is mertünk egymás előtt,sőt pisilünk is ha arról van szó.Sokszor nem értem,hogy velünk van a baj,hogy túl nyíltak vagyunk,vagy másokkal?

19/L(19/F)

2013. jan. 23. 11:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
De ha ügyes vagy, akkor arcon is pisálhatod:) Hú de szexi lehet:)
2013. jan. 23. 11:43
 12/21 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi fura.
2013. jan. 23. 11:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Mindenki megtalálja magának valót, lehet ti most akadtatok össze (két hülye egy pár) :D csak ne legyetek nagyon közönségesek mert az egy idö után hazavághatja a kapcsoaltot. :)
2013. jan. 23. 11:44
 14/21 anonim ***** válasza:

Trololololoooo!

Te fehérnép, ez tök normális.

2013. jan. 23. 11:53
 15/21 anonim ***** válasza:
semmi különös nincs ebben amit leirtál, ilyen egy tartós kapcsolat.
2013. jan. 23. 11:53
 16/21 anonim ***** válasza:

Ennek mindenhol így kéne működnie. Teljesen el tudtok lazulni egymással. Nincs az h jajjj de pukizni kell, hova menjek mit csináljak. Nincs szorongás. Nálunk 4 hónapig sem tartott mire pukiztunk egymás előtt :D

Sztem ilyen egy jó párkapcsolat. Nincs feszengés, mindent elmondhattok egymásnak..... stb. :D Nálunk is így megy :D Már 3 éve együtt vagyunk és imádjuk egymást.

Jah és az h két ember pukizik egymás előtt nem azt jelenti h mindenhol finganak össze-vissza. Csak annyi h egymás előtt nem feszengenek. És elképesztő röhögések tudnak ám lenni belőle XD

2013. jan. 23. 11:58
 17/21 anonim ***** válasza:
semmi fura nincs ebben :D
2013. jan. 23. 12:11
 18/21 anonim válasza:

Ne foglalkozz a rosszindulatú irigy emberekkel.Szerintem teljesen normális. Én is így vagyok a párommal. :) 1 éve és 5 hónapja. Semmi gond nincs köztünk,és teljesen nyíltak vagyunk. :) Így a normális,ez a jó. :)

Gátlásos kapcsolat,áhhh az egy szar kapcsolat alapból. :)

2013. jan. 23. 13:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez természetes, mi is mindent csinálunk a párommal egymás előtt, sőt mikor tusol be szoktam menni és lehugyozom a lábát "a nagykutyák megjelölik a területüket" címszóval és mindig jókat mulat milyen idióta vagyok....:)
2013. jan. 23. 15:13
 20/21 anonim ***** válasza:

Azért az, hogy az embernek nem lesz szélgörcse a másik előtt, kicsit messze van attól, hogy jókat röhögnek a fingáson meg lehugyolják egymás lábát.

Azért ez utóbbi már súlyos.

2013. jan. 23. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!