Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen mindenki?

Figyelt kérdés

Barátommal pár hete vagyunk együtt. Még sosem volt párkapcsolatunk korábban egyikünknek sem. Barátom testvére, 1-2 haverja elég negatívan vélekedik a mi kapcsolatunkról. Szerintük nem tart sokáig, sokak szerint én csak kihasználom őt, blablabla... Ezzel etetik őt.

De ez az én környezetemről is abszolút igaz. A családom eléggé félt, megjegyzéseket tesznek róla. A baráti társaságomban van 1-2 személy akik teljesen "elfordultak" tőlem, szinte haragudnak rám. Őt utálják a pasimat, pedig szinte nem is ismerik. Mintha el akarnának tőle "tiltani", és mindig csak a rossz dolgokat látják meg benne. Teljesen lenézik. Pedig semmi baj nincs vele: jó tanuló, okos, rendes, kedves, sportos stb... És szerintem ez rám is igaz...

Kérdésem az: de miért?! Mi az indokuk? És mi lehet az indok a barátom környezetét tekintve?

Volt már valakinek ilyen "kellemetlenségben" része a párjával?

Esetleg ez majd idővel elmúlik?

Persze mi nem foglalkozunk azzal ki mit mondd, mert szeretjük egymást, csak néha zavaró tud lenni...

17/L és 17/F

2013. jan. 20. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Féltékenység, ne törődjetek az ilyenekkel.

Vagy komolyan gondolják, és amíg te rózsaszín ködön keresztül nézel, ők jobban átlátják a kapcsolatotokat.

2013. jan. 20. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem Capulet a vezetékneved?
2013. jan. 20. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:
1 hónapon belül megunják, és lefognak csillapodni... mondd meg nekik, hogy ez a te életed... és ne foglalkozz velük... aki ezért fordul el tőled, az olyan barát is...
2013. jan. 20. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!