Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak engem idegesít, hogy ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít, hogy ma már szinte mindenki párjának hívja azt akivel épp együtt van?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy minden embernek egy párja van és vagy megtalálja vagy nem. Szerencsés aki igen. Olyan nincs, hogy tavalyi párom meg mostani párom! Miért nem barátom, barátnőm, pasim, csajom, férjem, feleségem, szerelmem, kedvesem, élettársam?
2013. jan. 9. 20:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
mi evvel a baj? az az egy pár az életem párja, a többi csak a párom :)
2013. jan. 9. 20:23
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Jézus de nagy problémák.
2013. jan. 9. 20:23
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Ez igazán nem nagy dolog...
2013. jan. 9. 20:24
 4/15 anonim ***** válasza:
22%
Az utóbbi években lett elterjedt a páromozás. Engem mindig a röhögőgörcs kerülgetett tőle, annyira idiótán hangzik. Én soha nem használtam, nem is ismerek senkit a közvetlen környezetemben, aki használná. Most senkit nem szeretnék megbántani, de jellemzően egy bizonyos embertípus (főleg nők) használja ezt eddigi megfigyeléseim során.
2013. jan. 9. 20:26
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
Az tényleg vicces, amikor egy 15 éves írja ki a kérdésben, hogy és a párom..
2013. jan. 9. 20:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak téged.

Többször is lehet valakinek olyan szerelme aki a másik felük(az elején még azt hiszik), max hosszútávon rájönnek,hogy nem működnek a dolgok.

Vannak ettől nagyobb problémák is, minthogy ezen kiakadjak.

Inkább a szupcsi', köszcsi,puszcsi szavaktól lehet igazán hányingert kapni. Az már helyesírásilag is undorító,nem hogy még ahogy kiejtik....

2013. jan. 9. 20:28
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Engem a pasi szó idegesít. A régebbi hapsi, pasas, ürge sokkal menőbb és kevésbé buzís hangvételű. :D
2013. jan. 9. 20:28
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

Most hogyan kellene rá hivatkoznia?

"A nő/csávó akivel qrok"

"Az a balek"

"A 2 lábon járó pénztárcám"

"Az a f*rok/r*banc"

"A hárpia"

"A Maris/Béla"

"Tudod AZ"

"Drágaságom"

Vagy mi?

2013. jan. 9. 20:42
 9/15 anonim ***** válasza:
28%
Nem tudom, én mindig "a" barátomként említettem az aktuális kapcsolatomat. Eddig mindenkinek világos volt, hogy nem a férfi cimborámra célzok ilyenkor... Soha nem állt rá a szám a páromra. Annyira röhejes, amikor egyes nők mondják, hogy a "pááááááárom":D kicsit primitív nekem... társfüggők használják ezt főleg szerintem, akik levegőt sem képesek venni a másik nélkül. Az ilyenek szokták nem "elengedni" meg "elengedni" a "páááárjukat".... (a "pááárom" nem enged el a barátnőimmel, mit tegyek??" Jajjjjh...
2013. jan. 9. 20:48
 10/15 anonim ***** válasza:
42%
Engem is idegesít, annyira modoros....
2013. jan. 9. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!