Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít, hogy ma már szinte mindenki párjának hívja azt akivel épp együtt van?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy minden embernek egy párja van és vagy megtalálja vagy nem. Szerencsés aki igen. Olyan nincs, hogy tavalyi párom meg mostani párom! Miért nem barátom, barátnőm, pasim, csajom, férjem, feleségem, szerelmem, kedvesem, élettársam?2013. jan. 9. 20:21
11/15 anonim válasza:
12/15 anonim válasza:
Engem a barátom/barátnőm idegesít. Mikor mondjuk a barát barátomról beszélek mindenki félreérti, hogy vele járok..
13/15 anonim válasza:
Az én környezetem soha nem érti félre... és én se szoktam, valahogy rögtön egyértelmű, hogy nem a haverját emlegeti az illető, amikor azt mondja, hogy a barátom/barátnőm...
14/15 anonim válasza:
Nálam azért van különbség haver és barát közt. Nyilván a közeli barátomat nem hívom havernak..
15/15 anonim válasza:
Pár: 2 db.
Párkapcsolat, párom: 2 ember.
Nyilván, ha 3-6 ember lenne szerelmi kapcsolatban nem párom lenne, hanem más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!