Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ennyire ritka? Miért mondja mindenki, hogy ilyen fiatalon nem tudhatom, hogy ki az, akivel örökre együtt szeretnék lenni?
Másfél éve vagyunk együtt a Barátommal, és biztosan érzem, hogy Ő az, akivel le szeretném élni az egész életemet. Egyre jobban szeretem! Ő az első (és egyben szerintem utolsó) igazi szerelmem, a szüzességemet is Vele vesztettem el. Úgy érzem, Vele egy élet is kevés lenne, és nincs semmi, amit együtt ne tudnánk túlélni. Miért mondják, hogy naiv vagyok és illúziókat kergetek? Miért ne lehetne, hogy 18 évesen megtaláltam azt az embert, akivel boldog lehetek életem végéig? Ez ennyire ritka?
20N, 22F
20F
Sok tapasztalat van mögöttem, sok lányt/nőt ismertem meg közelről. 19L áll mellettem stabilan és a helyzet hasonló:)
Sok tapasztalat után talán stabilabban tudom ugyanazt mondani, mint te, bár hozzá kell tenni, hogy az előzőeknél is sűrűn előfordult efféle naivitás, talán most már realitásba csapott át:)
Az én környezetemben nem ritka, 2 párt is ismerek akiknél a lányok 15, 16 évesek voltak fiúk 20 körül. Egyik pár már össze is házasodott, várhatóan a másik pár is így fog tenni. :)
Szerintem ez lenne a legjobb, ha mindenkinek ilyen hatalmas szerencséje lenne, mint nekik!
Attól még, hogy nekik nem jött be Nektek bejöhet, ahogyan másoknak is!
Minden jót!
20/l
Jó esetben mindenkivel ezt érzi az ember. Ha komoly a kapcsolat, nem azt tervezgeted, hogy ki lesz a következő. Egyértelmű, hogy Őt hiszed életed párjának.
És azért mondják, hogy ritka, mert tényleg az. Főleg a mai világban. De vannak kivételek. :)
Sok boldogságot :)
Lehetséges ilyen, csak nagyon ritka.
Idővel mindenki változik. Változnak az érzések, a gondolkodásmód. Lehet 5 év múlva már azt mondod majd, hogy de kis naiv voltam anno. Lehet másképp döntenél.
Lehet, hogy már mást fogsz szeretni.
20L vagyok, 2 éve, 18 évesen jöttem össze életem szerelmével, vele vesztettem el, állati boldogok voltunk, vele akartam leélni az életem, mindent megkaptam tőle, sosem csalt meg, bebizonyította hogy imád... etc
most szakítottunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!