Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki megtalálja az igazit?
Figyelt kérdés
ti hányévesen ismerkedtetek meg az igazival?2013. jan. 16. 17:28
1/10 anonim válasza:
Nem mindenki, de próbálkoznak az emberek, hogy az igazival / igazinak hitt emberrel éljen.
3/10 anonim válasza:
Én próbálkozok már egy ideje, de eddig óriásiakat csalódtam a vokt barátnőimben... pesig nincsenek nagy elvárásaim. Nagyon nehéz találni egy őszinte, kedves, nem dohányzó/drogozó/piáló, művelt, vidám, pozitív hozzáállású, életvidám lányt! 18/F
4/10 anonim válasza:
3. gondolom ezek mellet más elvárásaid is vannak, mert az általad említettekből sok (szerintem sok) ilyen lányt találnál. Vagy te veled vannak problémák ... ?!?
1. voltam
L17
5/10 anonim válasza:
nem mindenki, de a hármashoz én is fűznék annyit, hogy sok ilyen lány van, szóval biztos nem csak ez a problémád.
6/10 anonim válasza:
Jajj az ember sokmindenkire hiszi azt h ő az igazi.
Az éppen aktuális párjára azt mondja ő az igazi mert szerelmes belé aztán elmúlik a szerelem és nem marad semmi és hoppá mégsem ő volt az.
Van akit az általa vélt "igazija" megcsalja őt és hoppá mégsem ő volt az..
aztán a következő akibe belezúg...úúú igen ő az igen igen igen
8/10 anonim válasza:
Lehet bennem van a baj tényleg... vagy az elvárásaimnak megfelelő lányok mellé biztos csak odaképzelem, hogy van barátjuk... és eléggé nyitott szemmel járok, de néhány lány annyira komolytalan (tisztelet a kivételnek!) .... nade lényegtelen. Lehet bennem van a probléma, csak nem tudom mi. Ki tudja.... 3. voltam
9/10 anonim válasza:
nekem 1eve vege egy kapcsolatomnak szerintem nekem o volt az igazi de elcsesztem..amugy szerintem a sors mindenkivel megismerteti az igazijat csak van aki elrontja mint en van aki nem veszi eszre stb..
10/10 anonim válasza:
mivel 35 vagyok, és még nem találtam meg, ebben nem vagyok biztos:-)
és még jól is nézek ki:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!