Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenki megtalálja az igazit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki megtalálja az igazit?

Figyelt kérdés
ti hányévesen ismerkedtetek meg az igazival?
2013. jan. 16. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem mindenki, de próbálkoznak az emberek, hogy az igazival / igazinak hitt emberrel éljen.
2013. jan. 16. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem!

21/N

2013. jan. 16. 17:31
 3/10 anonim válasza:
Én próbálkozok már egy ideje, de eddig óriásiakat csalódtam a vokt barátnőimben... pesig nincsenek nagy elvárásaim. Nagyon nehéz találni egy őszinte, kedves, nem dohányzó/drogozó/piáló, művelt, vidám, pozitív hozzáállású, életvidám lányt! 18/F
2013. jan. 16. 17:34
 4/10 anonim ***** válasza:

3. gondolom ezek mellet más elvárásaid is vannak, mert az általad említettekből sok (szerintem sok) ilyen lányt találnál. Vagy te veled vannak problémák ... ?!?

1. voltam

L17

2013. jan. 16. 17:37
 5/10 anonim ***** válasza:
nem mindenki, de a hármashoz én is fűznék annyit, hogy sok ilyen lány van, szóval biztos nem csak ez a problémád.
2013. jan. 16. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Jajj az ember sokmindenkire hiszi azt h ő az igazi.

Az éppen aktuális párjára azt mondja ő az igazi mert szerelmes belé aztán elmúlik a szerelem és nem marad semmi és hoppá mégsem ő volt az.

Van akit az általa vélt "igazija" megcsalja őt és hoppá mégsem ő volt az..

aztán a következő akibe belezúg...úúú igen ő az igen igen igen

2013. jan. 16. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem. Ez egy urban legend.
2013. jan. 16. 18:36
 8/10 anonim válasza:
Lehet bennem van a baj tényleg... vagy az elvárásaimnak megfelelő lányok mellé biztos csak odaképzelem, hogy van barátjuk... és eléggé nyitott szemmel járok, de néhány lány annyira komolytalan (tisztelet a kivételnek!) .... nade lényegtelen. Lehet bennem van a probléma, csak nem tudom mi. Ki tudja.... 3. voltam
2013. jan. 16. 22:21
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem 1eve vege egy kapcsolatomnak szerintem nekem o volt az igazi de elcsesztem..amugy szerintem a sors mindenkivel megismerteti az igazijat csak van aki elrontja mint en van aki nem veszi eszre stb..
2013. jan. 17. 03:22
 10/10 anonim ***** válasza:

mivel 35 vagyok, és még nem találtam meg, ebben nem vagyok biztos:-)

és még jól is nézek ki:-)

2013. jan. 21. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!