Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet az, hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy mindenki megtalálja "élete párját"? Ez annnnnyira dühítő!

Figyelt kérdés
Mostanság folyton azt kell észrevennem, h mindig hihhhhetetlenül boldog, mert szerelmes. Még olyanok is, akik azelőtt soha, de soha nem voltak szerelmesek, meg tipikus "nem kell nekem komoly kapcsolat" - típusúak voltak, még azok is egyszerre találtak maguknak valakit és bummm hirtelen nagyon szerelmesek lettek. De komolyan mondom, ez mi?? Mindenkinek összejött minden és szerelmes lett és hipihepi minden? Kajak nem értem. Én maradtam le valamiről, h még mindig itt vagyok, aztán tök jól ellenék itt szerelem nélkül, de amikor a képembe tolják, annyira dühös leszek!!!!
2012. jan. 5. 21:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igazad van, dögöljön meg a szomszéd tehene is!
2012. jan. 5. 21:08
 2/15 anonim ***** válasza:
ők most felfelé mennek a hullámvasúton...később majd azzal fárasztanak le mennyire megbántották őket és nem győzöd majd őket vígasztalni
2012. jan. 5. 21:10
 3/15 A kérdező kommentje:

ja igen, elrontottam, nem mindig, hanem mindenki.

de én nem akarom, h meghaljon az a tehén, senki ne haljon meg, de kajak nem értem

2012. jan. 5. 21:10
 4/15 anonim ***** válasza:
pont ugyanez van velem is! de teljesen, és engem is k.rvára dühít!!
2012. jan. 5. 21:12
 5/15 anonim ***** válasza:

jaja!én is látom ezt sajnos!sőőőőt...van olyan barátnőm,aki képes volt visszafogadni a pasiját,miután az vag 10 másik nőt szédített,randikat kért másoktól(sztem meg is csalta simán)és dicsekszik,hogy az ő kapcsolatuk milyen szuper!Mintha mindenki másoknak akarna megfelelni és csak azért kapcsolatba lenni vmi sz*r-szemét alakkal,hogy elmondhassa,na én kapcsolatban vagyok meg párom így párom úgy!Sokan a látszatra mennek,utána meg kitör belőlük a zokogás,hogy jaj de sz*r vele,ááá de úgyis megbocsát!hát a lónak a ---át!

Na mindegy,legalább én tudom milyen nem leszek soha!

Szerencsére már én is túl vagyok 1-2 dolgon,de nem maradtam soha olyan kapcsolatban ami sz*r volt!

6/15 anonim ***** válasza:
Még én sem találtam meg, de szerintem nem is fogom....
 7/15 anonim ***** válasza:
én nem is akarom!!!
2012. jan. 5. 21:14
 8/15 A kérdező kommentje:

a buta embereket csak sajnálom, amikor nem tudom... menőzésből, meg divatból összejönnek valakivel. az nem dühít annyira, csak mosolygok rajta.

de TÉNYLEG azt látom, h a környezetemben most a legtöbben boldogok, nem csak megjátsszák. de komolyan, még azok is, akik néhány hónapja még azzal etettek másokat, h nekik mindennél fontosabb, h szabadok legyenek, még ők is kézenfogva járkálnak, közös képeket posztolgatnak ki szivecskékkel.

valami fertőzés, h hirtelen mindenki szerelmes lett és boldog???

2012. jan. 5. 21:17
 9/15 anonim ***** válasza:
korod-nemed-lakhelyed? :D
2012. jan. 5. 21:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, az irígység valóban.. hogy is mondják? zöld szemű szörny? Jah, én magányos vagyok, alapvetően engem is idegesít az ha valaki nagyon feltűnően henceg hogy ő szerelmes, de igazából szerintem nem szerelmesek, én 1-szer voltam szerelmes eddig, akkor a legkevésbé volt bennem az hogy menőzzek vele, mert csak Ő érdekelt senki más véleménye meg stb. (Ennek ellenére sokaknak keserű volt a szőlő, de nem hatott meg). Amúgymeg nem kötelező a facebook-on nézegetni a szivecskéket egész nap. Én pl. nem is használom azt a szart, mert csak erre jó amit a kérdező leírt
2012. jan. 5. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!