Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy mindenki megtalálja "élete párját"? Ez annnnnyira dühítő!
ja igen, elrontottam, nem mindig, hanem mindenki.
de én nem akarom, h meghaljon az a tehén, senki ne haljon meg, de kajak nem értem
jaja!én is látom ezt sajnos!sőőőőt...van olyan barátnőm,aki képes volt visszafogadni a pasiját,miután az vag 10 másik nőt szédített,randikat kért másoktól(sztem meg is csalta simán)és dicsekszik,hogy az ő kapcsolatuk milyen szuper!Mintha mindenki másoknak akarna megfelelni és csak azért kapcsolatba lenni vmi sz*r-szemét alakkal,hogy elmondhassa,na én kapcsolatban vagyok meg párom így párom úgy!Sokan a látszatra mennek,utána meg kitör belőlük a zokogás,hogy jaj de sz*r vele,ááá de úgyis megbocsát!hát a lónak a ---át!
Na mindegy,legalább én tudom milyen nem leszek soha!
Szerencsére már én is túl vagyok 1-2 dolgon,de nem maradtam soha olyan kapcsolatban ami sz*r volt!
a buta embereket csak sajnálom, amikor nem tudom... menőzésből, meg divatból összejönnek valakivel. az nem dühít annyira, csak mosolygok rajta.
de TÉNYLEG azt látom, h a környezetemben most a legtöbben boldogok, nem csak megjátsszák. de komolyan, még azok is, akik néhány hónapja még azzal etettek másokat, h nekik mindennél fontosabb, h szabadok legyenek, még ők is kézenfogva járkálnak, közös képeket posztolgatnak ki szivecskékkel.
valami fertőzés, h hirtelen mindenki szerelmes lett és boldog???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!