Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtalálja az ember a párját, nehéz feladni a szingli létet?
Attól függ.
Ha tényleg azt a párodat találod meg, akit szeretsz, akkor mi sem könnyebb.
De ha csak kínlódás lenne az egész, akkor nehéz, nekem nem is menne. Tudod mikor áldoznám fel a drága szabadidőmet egy rossz kapcsolatért.
Nekem elég könnyen ment. :D Bár én lány vagyok, de ettől függetlenül bírtam a szabadságot, és hogy egyszerre udvaroltatok magamnak több emberrel, de az mégsem ugyanaz, mivel a legtöbb kan úgyis csak megdugni akar...
Szóval nekem könnyen ment, mert szeretethiányom volt, a szex is ezerszer sűrűbb és rendszeresebb, mint bármelyik szingli-korszakomban, plusz én nem is jöttem volna össze bármilyen jöttmenttel, így jól kijövök a barátommal. Néha hiányzik a pasizás, de attól még a kapcsolat sokkal jobban megéri.
Az igazi "szingli" (fúj, de ronda szó ez) az képtelen normális kapcsolatot létesíteni, több okból is.
Aki pedig kényszerből az, az könnyedén feladja ezt az életet, ha megtalálja a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!