Lehetséges az, hogy az ember találjon 30-40év közötti szingli pasikat, akinek nincs gyereke, nincs exfelesége, nincsenek rigolyái, talpraesett és sármos?
Hát azért 30 és 40 éves kor között, főleg negyven felé nem egy csoda, hogy ha a kiszemeltnek gyermeke van, elvált. Inkább örülj neki, hogy elvált. Nem értem, mi ezzel a gond?Másrészt az a férfi , aki negyven fele jár, és megfelel a kritériumaidnak, annál valami mégsem lesz rendben, az alegkevesebb, hogy estleg azért felel meg a feltételeknek, mert nem szeretne megállapodni.
Te hány éves vagy? Laza kapcsolatot vagy párt keresel?
Arra nem gondoltál hogy az ilyen nők mint te már mind lefoglalták ezekete? És csak a maradék még egyedülálló
off:
A szingli szót csak nőkre használjuk. Egy férfi sose szingli, max agglegény vagy egyedülálló
00:12 vagyok.
Mondom,teljesen megértelek.Szerintem 29 évesen még van esélyed,nem is kevés,azt hittem időseb vagy,a kérdésedből.Kicsit nehezebb az bizos,de ne add fel,társkeresőkön esetleg próbálkozhatnál,hátha ott megtalálod azt akit keresel! Sok sikert!!!
Azt ajánlom, légy nyitottabb a Nálad fiatalabbak felé is, lehet, hogy meg fogsz lepődni. Én 1,5 éve, 28 évesen jöttem össze a jelenlegi, nálam fiatalabb kedvesemmel. (Természetesen normális, felvállalt, monogám stb. kapcsolatban vagyunk.) A velem egykorúaknak vagy 1-2 évvel idősebbeknek a 18-20 éves, babás és lehetőleg minél butább, szolgalelkűbb lányok kellettek, akiknek keveset kell nyújtani. Ha a fiatalabbak közt találsz egyet, aki kicsit komolyabb, kicsit érzőbb lélek, kicsit "más", akkor viszont ő fogja értékelni az olyan tulajdonságaidat, amit a Veled egykorúak nem biztos.
Most már ha lenne más lehetőségem, akkor is a Kedvesem mellett maradnék, oda nem adnám tíz 32 évesért sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!