Mi a véleményed, az elkényeztetett puhány férfiakról akik külsőleg nagymenő talpraesett férfinak szeretnek tűnni?
Szia!
Kettő ilyennel is találkoztam.
Az egyiknek külön lakása is volt, nehogy mama pici fia legyen, de egyébként mamához járt haza ebédelni. No comment...
A másik meg ilyen "én vagyok a laza csávó senki és semmi nem tud meghódítani, független egyéniség avgyok" , közben meg se életcélja, se karrierje, amire "verje magát"
Elszomorító, de létező jelenség....
Most nem azért, mert nő vagyok, de én nemigen találkoztam olyan nővel, aki talpraesett, karakán volt, ugyanakkor meg pl. hazatelefonált az anyjának, hogy "biztos vegyek magamnak egy olyan lila cipőt, na biztos??".
Egy nő vagy elkényeztetett és akkor látszik is rajta, meg a stílusa is olyan, vagy sem. De akkor nem kell félni attól, hogy átmegy "mama pici lányába"....
Ez a jelenség teljesen más férfiaknál, mint nőknél.
Mindenkit el lehet kényeztetni, de van egy fajta életképtelenségre nevelés, amit gyakran egyedülálló vagy rosszházasságban élő anyukák szoktak csinálni az egy szem fiú gyerekükkel, ezek a típusú anyák gyakran kisebb nagyobb rivalizálást játszanak le a lányaikkal.
Én nőként sok ilyen elkényeztetett mami kedvence lúzer pasikat ismerek.Nagy szégyen, és nem azért, mert nincs pénze különköltöni, hanem mert mindent a mamitól vár el, mint 5 évesen:S
Azért a nőkre ez nem jellemző!
Kivétel van férfiban is, ők külön lakásban, külön háztartással! Nos ők az igazi pasik. Legalábbis ha az anyjukkal is élnek, nem azért, mert legyen ki főzzön -mosson rá, mert ők maguktól is képesek erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!