Elkényeztetett vagyok? 18/L
Szüleim a tanulmányi eredményeimre magasan szarnak, nem érdekli őket mi lesz belőlem, de mégis elég sok pénzt kapok. Úgy 30ezret kajára és ha valamit akarok akkor azt is megveszik. De én nagyon nagyon nagyon ritkán kérek akármit is. De ők adnak. Sokkal jobb lenne ha foglalkoznának a sulival, látnám hogy érdekli őket a jövőm de semmi... a válasz mindig az hogy "érettségizz le, aztán azt csinálsz amit akarsz" ja és azért hozzáteszik hogy "több pénzt már nem tudok adni". Ezt sem értem... akkor minek adnak 30ezret kajára?! Meg aztán fel is hántolgatják hogy "tömünk pénzzel" én meg erre mondom hogy én nem kértem...
Nem szeretem magam, csúnyának és szerencsétlennek érzem magam. Barátaim nincsenek nagyon, csak úgy "lézengek".
Mit tegyek hogy jobban érezzem magam?
Szia!
Szerintem meg kellene tanulnod kicsit önállóbbnak lenni!
Így, h mindent megkapsz a szüleidtől, nem kell tenned semmit. Talán egy kis diákmunka jót tenne!
Vagy esetleg mondd meg szüleidnek, h nincs szükséged ennyi pénzre, és szeretnél kicsit a magad ura lenni!
Sok szerencsét, légy közvetlen és kedves és akkor lesznek barátaid is!;)
Add nekem a felét és a barátod leszek. Neked is jó és nekem is ;DDD
egyébként irigylem a problémádat.
d,jpt
L
Hmm... ez érdekes. Mióta távolodtatok el ennyire a szüleiddel?
Milyen volt a gyermekkorod? Voltak közös kirándulások, nyaralások? Hogyan zajlottak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!