Lehetséges az, hogy az ember találjon 30-40év közötti szingli pasikat, akinek nincs gyereke, nincs exfelesége, nincsenek rigolyái, talpraesett és sármos?
Én tudok egyet, 34-35 körüli, iszonyatosan helyes srác és nem égette ki magát, nincs feleség, se gyerek, csak kb. 3-4 exbarátnő.
Viszont ahogy egyre inkább megismertem, észrevettem, hogy engem taszít némely tulajdonsága. Pl. el tudom róla képzelni, hogy megüssön egy nőt. Ez csak megérzés. Könnyen elveszíti a hidegvérét és olyankor pánikol.
A szüleivel él, szóval elképzelheted miféle házimunkához szokott világéletében. Tutira cselédnek tartaná a párját, mert az anyja tutira egész életében kiszolgálta.
És ami a legvisszataszítóbb (számomra): titkos vágyálma, amit még egy barátnőjének se mert bevallani, a pisiszex.
Ezenkívül kisebbségi komplexusok gyötrik, ha olyan nő vagy, akinek nincs szex közben orgazmusa, azt magára veszi és marcangolja magát miatta és az a meggyőződése, hogy majd 30 év múlva az ilyen lány azt vágja a fejéhez, hogy ő nem tudta soha kielégíteni.
Szóval gáz...
Aztán tudok még másról, aki nagy nőcsábász, hiába nincs feleség, se gyerek, nekem nem kéne. Az esküvő előtti napon hagyták faképnél és állítólag azóta ilyen.
00:22 Az utolsóban volt részem ebben a gyerekes témában:a gyerekek mindig elsők,ez törvényszerű ilyenkor.Viszont a vége felé már nem törekedett arra hogy kettesben is legyünk,alig tudtunk találkozni,de még akkor is ott volt velünk a már rég nagykorú lánya.Miközben ők folyamatosan együtt vannak.Ebből már elegem volt.
Fiatalabbat nem szeretnék,mert nem biztos hogy fel tudnék rá nézni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!