Lehetséges az, hogy az ember találjon 30-40év közötti szingli pasikat, akinek nincs gyereke, nincs exfelesége, nincsenek rigolyái, talpraesett és sármos?
Szerintem is kicsi az esélyed, még ha akad is..
Miből gondolod, hogy az a pasas, aki megfelel a kritériumaidnak, az pont Téged akar és szeret úgy, hogy még nem volt házas és nincsenek gyerekei, és Te sem akarod ezt megadni neki? Ott biztos kell legyen valami baki.. Közben kérdem én, hogy mi az a hűdehűha, ami mindet mellőzni tudja a számára?
Az emberek nagyrésze azért arra van beállva szerintem, hogy a családért éljen. Mármint hogy ezt kialakítsa maga köré.. ha házasságot nem is, de gyerekeket inkább.
Azt meg csak tényleg kíváncsiságból kérdezem, hogy 29 éves nő létedre hogy hogy nem akarsz gyereket? Hogy képzeled el az életed 10-20év múlva?
Kérdező, te mit csináltál az elmúlt 10 évben a válogatáson kívül? Csak mert ebben az életkorban szokás párt választani, megállapodni, gyereket vállalni.
Ha ebből kimaradsz, akkor el kell gondolkodni rajta, hogy miért alakult így. Milyen külső és/vagy belső akadálya volt annak, hogy egyetlen szingli férfi sem talált meg eddig. Ha pedig megtalált, miért nem lett belőle semmi?
De igen, 30 felett nagy elvárás, hogy ne legyen feleség és gyerek, mert senki nem várt rád, mindenki élte az életét. Ezért nem hibáztathatod. (Más kérdés, hogy nem jött össze neki és elvált.) És igen, nagy elvárás, hogy tökéletes legyen (rigolyamentes, talpraesett és sármos), az ilyen pasik ugyanis meglehetősen kelendőek, és nem rohangálnak 30-40 évesen facéran.
Kivételek mindig vannak (nőben is), de őket meg általában senki nem veszi észre.
én egy csomó ilyet ismerek (jó, extrém sport oktatóként dolgozom).... utazás, más környezetben élés, stb, az ilyen férfiak később érnek be, hiszen sok a tanítvány, kísértés, bulik, később élik ki magukat és később érkezik el a családalapítás gondolata, 30 éves kor után.
Rengeteg esetben nincs exfeleség meg gyerek, sok ilyen embert ismerek.
a párom is 35 volt amikor megismertem (én 26).
Akkor az én válaszom durva, mert az, hogy: IGEN.
Én rátaláltam egy 40 éves, egyedülálló, jól nevelt, gyerektelen, gazdag férfit, aki nagyon normális és halál nyugodt. Nagyon szeret engem és semmilyen defektje nincs.
Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy én se vagyok egy "minden napi" figura, így valószínűleg -nem csak a külsőmmel- fogtam meg.
S hogy miért nem volt eddig neki normális nője? Egyszerűen sz...r környezetben nőtt fel.
25 L
Én ugyanezt kérdezem pasiként. Van-e olyan nö, aki érzelmileg érett hozzám, (lehetöleg) nincs gyereke, de szeretne, nem volt még házas, és nincs belebetegedve a múltbéli szerelmi ügyeibe. Csak valamiért így 30 és 40 között, egyre kevésbé tartom valószínünek, hogy ilyet találjak.
Ami a rigolyákat illeti: ez elég szubjektív, mivel mindenkinek vannak kisebb-nagyobb de mégiscsak rossznak nevezhetö szokásai. Ezeket vagy elfogadja az ember, és pl. ehhez (is) kell érzelmi érettség, vagy nem tudja tolerálni. A lényeg mindíg az öszinteségen van hisz bármilyen problémára létezik megoldás egy kapcsolatban, amennyiben a központi cél mindkét fél részéröl, egy közös,boldogabb jövö felépítése. Másfelöl a rigolyák, és a kor többnyire egyenes arányban állnak egymással.
A többivel nincs problémám;)
Azzal sem ha esetleg tovább szeretnéd szőni privát formában ennek a beszélgetésnek a fonalát.
üdv: egy 33éves, gyermektelen (de néha gyermeteg lelkü), még sohasem nösült, talpraesett pasi - na ugye hogy vannak ilyenek:)
A sármosság eldöntése nem az én tisztem, mivel nem lehetek önmagam bírája, elfogultság nélkül.
Nem tudom aktuális-e még a kérdés, de van ilyen. Pl én.
A sármosságról nem tudok nyilatkozni :) azt nem az én tisztem eldönteni.
De pl én soha nem voltam papíron házas, azonban sosem voltak egyéjszakás kalandjaim. Legutóbb is egy 15 éves együttélős párkapcsolatom szakadt meg és nincs gyerekem sem. Az exeimmel pedig nem tartom a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!